Södertil/ Munkholmen, Sigtuna

Ingemunds väg 1A

Såld
  • 2 rum
  • 54 kvm
  • Bostadsrätt

Naturnära lägenhet på ett unikt läge

Välkommen till Ingemunds väg 1 i Sigtuna - en pärla av en bostadsrätt på ett av de mest attraktiva områdena i Sigtuna. Med närheten till Mälaren och mysiga promenadstråk är detta ett hem som verkligen får hjärtat att slå extra snabbt.
Urbanisationen är som tagen ur en dröm - med en egen härlig uteplats i lummigt läge där du kan svalka dig under varma sommardagar. Det är en plats som bjuder in till avkoppling och njutning, där du kan låta vardagens stress rinna av dig.

Den charmiga 40-tals lägenheten har bevarade detaljer som får nostalgikern i dig att jubla: kattvind, vitlaserade furugolv och unika förvaringslösningar. Ljuset flödar in genom takfönstren och skapar en harmonisk atmosfär. Badrummet är modernt renoverat med kaklade väggar och klinkergolv.
För den som älskar naturen finns även närhet till sjön Mälaren med gemensam brygga och strand och ett vackert naturreservat att utforska. Här kan du verkligen komma bort från vardagens brus och bara vara.
Med sina 54 kvadratmeter och två rum erbjuder denna bostadsrätt allt du behöver för att trivas. Så ta chansen att förvärva detta drömboende i Sigtuna - det kommer inte stå till försäljning länge!

Mer om mäklarna