Sandviken, Sandviken

Smala vägen 9D

Såld
  • 3 rum
  • 69,5 kvm
  • Bostadsrätt

Trea i absolut toppskick!

Varmt välkomna till denna fantastiska lägenhet i absoluta toppskick som under 2022 genomgått en totalrenovering av varenda centimeter.
Här kliver du in i en lägenhet som andas exklusiv nyproduktion tack vare dem mycket smakfulla materialvalen. Hallen är rymlig med god plats för avhängning och möblemang. Vidare kommer du till det stilrena köket med integrerade vitvaror och erbjuder bra förvaring och arbetsytor, infällda spotlights och plats för matgrupp. Vardagsrummet är luftigt och har stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet tar du dig även ut till balkongen med eftermiddags- och kvällssol. Två härliga sovrum varav det ena erbjuder mycket bra förvaring i form av garderobsvägg!
Helkaklat badrum utrustat med kombinerad tvättmaskin, dusch, spotlights och golvvärme.

Sammanfattningsvis har vi här en lägenheten med härliga ljusinsläpp, enhetligt parkettgolv av vitlaserad ask och mycket smakfulla materialval som skapar ett mycket hemtrevligt boende. Den goda planlösningen ger dig rymliga utrymmen såväl som bra förvaringsmöjligheter, här är det verkligen bara att flytta in och trivas!
Här bor du avskilt men ändå centralt med närhet till allt vad staden erbjuder liksom busskommunikation till Valbo såväl Gävle. För pendlaren är denna bostad perfekt belägen med dess smidiga väg ut på E16.

Stabil och välskött HSB-förening med ett centralt men oerhört lugnt läge.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Mer om mäklarna