Säljan, Sandviken

Laduvallsvägen 11

  • 3 rum
  • 85 kvm
  • Kedjehus
Utgångspris 2 095 000 kr
Månadsavgift: 6 100 kr/mån

Nytt kedjehus i ett plan!

Detta kedjeradhus i ett plan som färdigställdes 2022 är den perfekta blandningen av komfort och flexibilitet. Här flyttar du in till tre rum och kök, samt möjlighet att enkelt skapa ett till rum vid behov.
Bostaden erbjuder en ljus och öppen planlösning som skapar en harmonisk atmosfär. Köket är modernt och välutrustat med vitvaror från Siemens. Köksön erbjuder extra förvarings- såväl som tillredningsmöjligheter med sin bänkskiva och extra ho. Perfekt för att samtidigt ha samvaro med familj och vänner. Den generösa matplatsen ger plats för stora sällskap och binder köket sömlöst med vardagsrummet.

Här bor du på lugn återvändsgata i barnvänligt område, med egen trädgårdstäppa åt väst och åt öst. Från vardagsrummet når du altan med plats för socialt umgänge, avkoppling och från grillen nås vy av Storsjön.
Från området nås båtplats och du finner fina promenadstråk i närområdet. För golfentusiasten finner du närmsta utslag drygt 1 kilometer bort och busshållplats har du endast en kortare promenad från bostaden liksom närhet till skola, förskola och mataffär.

Välkommen Hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Säljan, Sandviken

Laduvallsvägen 11

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.