Centralt, Sandviken

Solbergsvägen 5E

Såld
  • 4 rum
  • 108 kvm
  • Bostadsrätt

Gavel-radhus med lugnt läge i centrum!

Attraktivt radhus med gavelläge - ljust renoverad och mycket välskött! Den öppna planlösningen på entréplan tillsammans med de genomgående ljusinsläppen ger bostaden en härlig rymd och luftighet. Här ligger även vackert och enhetligt parkettgolv genom hall, kök och vardagsrum. På övervåningen erbjuds tre sovrum varav ett med rymlig klädkammare. Badrum finns på vardera plan varav det på övervåningen renoverades 2010 i tidlöst kakel och klinker med snygga detaljer.
Från vardagsrummet når du stenlagd altan och den lilla trädgården med ett äppelträd i underbart västerläge. Omgärdad av insynsskyddande och härlig Syrénhäck kan du här njuta av eftermiddags- såväl som kvällssolen. Vad sägs om att sparka av sig skorna och strosa runt barfota på den egna täppan i väntan på att grillen ska uppnå den perfekta temperaturen för kvällens middag med nära och kära.

Här bor du med absolut toppläge längs lugn gata bland villor och vid Sandvikens kyrka samtidigt som du har den pulserande stadskärnan runt hörnet med dess butiker och restauranger. Med en kort promenad når du goda bussförbindelser.

Välkommen hem till Solbergsvägen!

Mer om mäklarna