Neglinge/Saltsjöbaden, Saltsjöbaden

Runvägen 2

Såld
  • 3 rum
  • 89,5 kvm
  • Bostadsrätt

Ta hissen upp till andra våningen så finner ni denna trea med inglasad balkong i sydväst läge!

- Kvällssol på balkongen
- Insynsfri
- Nära till service och kommunikationer
- Möjlig 4:a
- Badrum + gästtoalett
- Hiss
- Nylagd fiskbensparkett och nymålade väggar

Varmt välkommen till denna välplanerade 3:a på Runvägen 2 i Saltsjöbaden. Vill man göra om den till en 4 rok så går det jättebra.
Bostaden ligger i ett perfekt läge med närhet till natur och kommunikationer. Lägenheten ligger högt upp i huset och bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp. Bostaden erbjuder allt från två stora sovrum med goda förvaringsutrymmen (alt tre sovrum), vardagsrum med plats för större soffgrupp och matsalsmöblemang, kök med gott om arbetsyta och förvaring. Balkongen som ligger i bästa solläge med sol från lunch till kväll. Här kan man inte mer än att stortrivas, balkongen kan man använda året om då den är inglasad. Badrummet är luftigt och stort med klinkergolv och helkaklade väggar. Här finns det även en gästtoalett. Föreningen har en tvättstuga på entréplan men det är även förberett för tvättmaskin i badrummet om man hellre vill ha tvättmaskin i sin egna lägenhet.

Ett förråd tillhör även lägenheten på entréplan. Det som är lyx här är att det finns hiss i fastigheten!

I ett perfekt läge ligger Runvägen med närhet till Saltsjöbanans stationer: Neglinge och Igelboda som tar dig vidare mot Henriksdal och Slussen och vidare mot havet och Saltsjöbanans slutstation åt andra hållet. Med fri parkering på alla närliggande gator och föreningen har även 14 st parkeringsplatser finns det god möjlighet till bil som transportmedel. Med en åktur på ca 15-20 minuter är du framme vid Slussen och Stockholms innerstad. Bara runt husknuten ligger även populära och anrika Kringelgården där det säljs färskt, nybakat bröd som passar perfekt att lyxa till frukosten med.

Kontakta mäklaren för mer info!

Mer om mäklarna