Västra Orminge, Saltsjö-Boo

Ormingeringen 80

Såld
  • 3 rum
  • 61 kvm
  • Bostadsrätt

Yteffektiv 3:a med snyggt kök och inglasad balkong!

Stig in i en värld av tidlös charm i denna trevliga och praktiska lägenhet. Den är belägen i det historiska området Ormingeringen ritat av arkitekten Ulf Gillberg.

Njut av ljusa och luftiga utrymmen med det nyrenoverade köket som är en dröm för både den kreativa kocken och den kräsne livsnjutaren, med moderna bekvämligheter. I anslutning till köket är det en öppen planlösning till det luftiga vardagsrummet. Bostaden har två trevliga sovrum där det ena har tillgång till en generös inglasad balkong, perfekt för att avnjuta soliga dagar och stjärnklara kvällar. Tidigare har det varit ett större sovrum istället för två, detta kan enkelt återställas för den som önskar.

Bostaden bjuder också på ett rymligt badrum med flera skåp för badrumsförvaring, med dusch som har takdusch och tvättdel.

Dessutom finns ett omsorgsfullt inrett förråd inne i lägenheten, vilket ger extra bekvämlighet och utrymme för att organisera på ett snyggt och effektivt sätt.

Området är känt för sina mysiga omgivningar med grillplatser, grönytor och lekplatser som uppskattas av både stora och små. Här bor du med ett centralt läge nära till busshållplats, flera busslinjer och gångavstånd till Orminge centrum. I Orminge Centrum finns flera butiker bl.a en Coop-affär, apotek, systembolag, vårdcentral, tandläkare, bank, bageri, restauranger m.m. I närområdet finns mycket härlig natur med blåbärsskogar, badsjöar och strövområden.

Denna lägenhet är inte bara ett hem, det är en upplevelse. Ta chansen att bli en del av Ormingeringens unika gemenskap och skapa dina egna minnen i detta boende. Välkommen på öppen visning och låt oss hjälpa dig att upptäcka ditt drömboende!

Mer om mäklarna