Västra Orminge, Saltsjö-Boo

Utövägen 13

Såld
  • 5 rum
  • 90 kvm
  • Bostadsrätt

Trevlig 5:a med stor potential, högt upp i huset!

Välkommen till denna trevliga och praktiska lägenhet med stor potential. Den är belägen i det historiska området Västra Orminge ritat av arkitekten Ulf Gillberg.

Njut av ljusa och luftiga utrymmen med trevlig planlösning. Det finns kök, vardagsrum med tillgång till en generös inglasad balkong, perfekt för att avnjuta soliga dagar och stjärnklara kvällar. Bostaden har fyra trevliga sovrum där ett är större och tre är mindre. Tidigare har det varit två större sovrum istället för tre mindre, detta kan enkelt återställas för den som önskar.

Bostaden bjuder också på ett rymligt badrum med spegel med förvaring, badkar, tvättmaskin och torkskåp. Det finns också en gästtoalett i anslutning till entrén.

Dessutom finns ett förråd inne i lägenheten, vilket ger extra bekvämlighet och utrymme för att organisera på ett snyggt och effektivt sätt.

Området är känt för sina mysiga omgivningar med grillplatser, grönytor och lekplatser som uppskattas av både stora och små. Här bor du med ett centralt läge nära till busshållplats, flera busslinjer och gångavstånd till Orminge centrum. I Orminge Centrum finns flera butiker bl.a en Coop-affär, apotek, systembolag, vårdcentral, tandläkare, bank, bageri, restauranger m.m. I närområdet finns mycket härlig natur med blåbärsskogar, badsjöar och strövområden.

Ta chansen att förädla denna bostad med bli en del av Västra Orminge unika gemenskap och skapa dina egna minnen i detta boende. Välkommen på öppen visning och låt oss hjälpa dig att upptäcka ditt drömboende!

Mer om mäklarna