Västra Orminge, Saltsjö-Boo

Edövägen 7F

Såld
  • 2 rum
  • 42 kvm
  • Bostadsrätt

Orminges modernaste tvåa med balkong i söderläge

Accepterat pris! Välkommen på visning.

Välkommen hem till denna trivsamma tvåa om 42 kvm i centrala Orminge. I lägenheten finner du ett charmigt kök som ger gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Det smakfulla köket har en öppen planlösning mot vardagsrum, som skapar en härlig rymd in till bostaden. I vardagsrummet finns det gott om plats för stor soffgrupp med tillhörande möblemang, perfekt för social gemenskap. Balkongen är 6 kvm stor och ligger i ett fritt söderläge.

Klädkammaren ger dig gott om förvaringsmöjligheter, som även kan användas som arbetsrum. Lägenheten bjuder på ett badrum med kombinerad tvättmaskin & torktumlare.

Huset och kvarteret ritas av det välrenommerade arkitektkontoret DinellJohansson. Huset är välbyggt och yteffektivt med levande rum som känns igen genom sina luftiga gröna gårdar. Området konstrueras i gedigna naturmaterial med både grundstomme och fasad gjorda i svenskt trä.

En jämn ström av bussar tar dig enkelt till Slussen på ca 20 min, flera av dessa passerar även Nacka Forum som har ett mycket stort utbud av restauranger och butiker. De så kallade motorvägsbussarna går ca var fjärde minut under rusningstid. Skolor och barnomsorg finns inom det i det närmaste bilfria Västra Orminge, på bekvämt gångavstånd.

Mer om mäklarna