Västra Orminge, Saltsjö-Boo

Ormingeringen 27A

Såld
  • 3 rum
  • 91 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig 3:a, möjlig 4:a med stor potential och balkong!

Välkommen hem till denna ljusa och luftiga lägenhet, en trappa upp i populärt tvåvåningshus med radhuskänsla. Här har du en stor 3:a om 91 kvm som ursprungligen är en 4:a. Detta kan enkelt återställas för den som önskar. Här har du ett stort vardagsrum med utgång till inglasad balkong med härligt sydostläge, Trevlig kök där man enkelt kan öppna upp mot vardagsrummet för att skapa en modern planlösning.

Två trevliga och rymliga sovrum ligger i fil och det finns gott om plats för förvaring. Bostaden bjuder också på två rymliga badrum. Det ena med badkar och tvättdel det andra med dusch. Lägenheten har ett visst uppfräschningsbehov men har stora möjligheter att skapa ett drömboende!

Lägenheten ligger i ett lugnt och omtyckt område i en aktiv HSB förening med god ekonomi och belåningsgrad om endast 3 747 kr/kvm. Området är känt för sina mysiga omgivningar med grillplatser, grönytor och lekplatser som uppskattas av både stora och små. Här bor du med ett centralt läge nära till busshållplats, flera busslinjer och gångavstånd till Orminge centrum. I Orminge Centrum finns flera butiker bl.a en Coop-affär, apotek, systembolag, vårdcentral, tandläkare, bank, bageri, restauranger m.m. I närområdet finns mycket härlig natur med blåbärsskogar, badsjöar och strövområden.

Mer om mäklarna