Tollare, Saltsjö-Boo

Hedenströms väg 15

  • 3 rum
  • 75 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 4 395 000 kr
Månadsavgift: 4 492 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Ljus 3:a med dubbla balkonger och sjöutsikt i välskött förening

- Sjöutsikt.
- Sol från morgon till kväll.
- Dubbla balkonger.
- Garageplats finns tillgänglig omgående, både vanlig och med laddstolpe.
- Välskött förening.

Äntligen saluförs denna ljusa 3:a med öppen generös planlösning i en av Tollares bästa föreningar! Här bor du i Bonava:s projekt vid Tollare torg som fungerar som navet i området med busslinjer, matbutik, frisör och diverse foodtrucks som brukar ha sitt tillhåll på torget.

Lägenheten är väl genomtänkt och med sina kvadratmeter får du allt som behövs för ett bekvämt boende som ett stort vardagsrum med öppen social planlösning till köket. Köket förlängs även med en sällskaplig köksö. Från vardagsrummet når man balkongen som förlänger känslan av sociala ytor under sommarhalvåret. Här fångar du solen under eftermiddagen och kommer nära pulsen på torget.
Båda sovrummen är väl tilltagna med bra förvaring. Härifrån når du även den andra balkongen, denna i österläge med utsikt över Lännerstasundet. Badrummet bjuder på såväl dusch och golvvärme som tvättmaskin och torktumlare. Allt detta ackompanjeras av smakfull inredning med en genomgående hög standard som robusta ekparkettgolv och stilrena ljusa färger i såväl kök som badrum.

Här har du valet mellan två balkonger. Fantastisk vattenutsikt och morgonsol får du på östra sidan och när solen flyttat på sig under eftermiddagen kan du flytta med till balkongen i väst och fortsätta njuta.

Det här är ett bostadsområde som bjuder in till gemenskap och socialt umgänge. Under sommarhalvåret kan du njuta av natur och diverse smultronställen runt om i Tollare. Det stora naturreservatet som sträcker sig runt om området har flertalet bar promenadstråk löpslingor. Bada kan du göra nere vid kajen vid flottbryggan eller vid bagarsjön eller kocktorpssjön som båda nås via en kort promenad. Vid kajen finner du även prisbelönta och populära Kennys Gelato, den trevliga kvarterskrogen Bruket. En kort promenad bort når du restaurang Old Smokehouse som alltid är ett populärt sommartillhåll. Föreningen är stabil och välskött med god ekonomi och ett stort garage med platser lediga att hyra. Garaget delas med grannföreningen BRF Tollare torg och platser finns tillgängliga.

Välkommen in på visning!

Boka visning

  • Välkommen på öppen visning, anmäl gärna ditt intresse!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Tollare, Saltsjö-Boo

Hedenströms väg 15

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.