Tollare, Saltsjö-Boo

Tollare Ängsväg 28

REDO™
  • 4 rum
  • 106 kvm
  • Bostadsrätt
Accepterat pris 5 495 000 kr
Månadsavgift: 8 127 kr/mån

Stor gavel 4:a högst upp i huset med dubbla badrum och fantastiskt ljusinsläpp (Möjlig 5:a)

-Ring mäklaren för visning-

- Öppen planlösning
- Bra parkeringsmöjligheter
- Kan enkelt göras om till en 5:a
- Dubbla badrum

Välkomna hem till Tollare Ängsväg 28 och denna ståtliga gavellägenhet.

Här bor du högst upp i huset utan insyn och med vy över trädtopparna och Tollarereservatet. Du vaknar upp med solen som strålar in i de väl tilltagna sovrummen kan därefter ta dig ut på balkongen för att avnjuta morgonkaffet i solen. Där kan du fundera på vad som passar bäst att slänga på grillen mot kvällskvisten. Med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum är det en väldigt social lägenhet som bjuder in till umgänge året om. Lägenheten kan enkelt göras om till en 5:a vid behov.

Här finner du smakfulla och kvalitativa materialval så som en robust genomgående ekparkett, hel vitvarupark ifrån Electrolux, smakfullt kakel/klinker likt gotländsk kalksten samt stora fönster i två väderstreck.

De 106 kvadratmeterna är väldisponerade och planlösningen är inbjudande och öppen med det stora vardagsrummet som länkar ihop allting. Intill vardagsrummet har du 3 st väl tilltagna sovrum med bra ljusinsläpp och plats för både säng, garderober och skrivbord. I mastern har du även klädkammare. Dubbla badrum med läckra materialval och tvättdel i det större utav dem. I köket har du bra arbetsyta samt en fullutrustad maskinpark ifrån Electrolux, intill finns även en naturlig matplats för minst 6 personer. På balkongen är du fri ifrån insyn och kan njuta av solen under hela morgonen fram till strax efter lunch. Här finns plats för både utemöbler och grill.

Här bor du på en populär gata som är omtyckt för sitt naturnära läge, goda kommunikationer samt närheten till skolor. I området finner du diverse mysiga promenadstråk i Tollarereservatet, Kocktorpssjön där du badar från någon av de olika bryggorna i anslutning eller åker skridsko på vintern. Flertalet restauranger och fik har även dykt upp i området under årens lopp. Old Smokehouse eller Restaurang Bruket är populära val för en lång middag. Vill du ha någonting snabbare så finns Sushi Wakasaya, Pirlo Pizza eller NYC Burger på gångavstånd. Känner du för något efter maten så sitter en glass på Kennys Gelato aldrig fel.

Ring mäklaren för mer info.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Tollare, Saltsjö-Boo

Tollare Ängsväg 28

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.