Saltsjö-Boo, Nacka, Saltsjö-Boo

Återvägen 1D

Såld
  • 3 rum
  • 76 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig och unik 3:a med balkong och maximal villakänsla.

Charmig och unik 3:a med maximal villakänsla. Det här är den perfekta kombinationen av villa och bostadsrätt med perfekt läge. En ljus bostad med hög trivselfaktor!

Välkommen hem till den bostad som verkligen är något utöver det vanliga. Här bor du i en lägenheten som innefattar två plan med högt i tak i familjära föreningen Brf Bågspännaren. Via egen ingång välkomnas du in i denna välplanerade och smakfulla bostad med genomgående parkettgolv och målade väggar. Lägenheten är som gjord för att trivas i med rymliga rum och generöst ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck samt ett stort takfönster för rikligt med ljusinsläpp. Trevligt kök i öppen planlösning mot vardagsrum och med vitvaror från Siemens. Det som verkligen sticker ut i denna bostad är den goda förvaringen i alla utrymmen.

Utöver de 76 välplanerade kvadratmetrarna i lägenheten samt tillhörande balkong så har man även tillgång till föreningens trädgård för odling och lek. Denna bostad har tillgång till en stor trädgårdsdel med gräsmatta, uteplats med möbler och vacker plantering. Intill husen ligger parkeringen som tillhör bostaden och ingår i månadsavgiften, här finns också det varmisolerade förrådet om ca 4 kvm.

BRF Bågspännaren är en mycket trevlig, familjär och välskött förening med god ekonomi. Föreningen består av 8 lägenheter och är belägen i ett familjärt och otrafikerat område mitt i villaidyllen i Saltsjö-Boo. Det här är den perfekta kombinationen av villa och bostadsrätt med ett av de bästa lägena i detta barnvänliga område. En bostad med hög trivselfaktor!

Bostaden ligger på gångavstånd till Orminge centrum för butiker, restauranger, apotek och större matbutiker som Coop, Lidl och Willys. Här finns även Lindebergs Bageri och busstorget, bussar direkt till city och endast kort promenad från flera bra skolor och förskolor. I närområdet finns även busshållplats Telegramsvägen som går direkt till Slussen. Man har även närhet till populära Centralbageriet för nybakat fika och bröd samt restauranger som The Old Smokehouse och Björnen i Boo. Här bor man även granne med vacker natur och kan lätt ta sig till Nyckelvikens naturreservat för motion, grillning och lek.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna