Saltsjö-Boo, Nacka, Saltsjö-Boo

Soldatvägen 16F

  • 1 rum
  • 20 kvm
  • Bostadsrätt
Accepterat pris 1 095 000 kr
Månadsavgift: 2 288 kr/mån

Fräsch 1:a i förening där Juridisk person godkännes!

-Accepterat pris- Flexibelt tillträde-

-I avgiften ingår: värme, vatten, gemensam städning/trädgårdsskötsel, bredband och ett kollektivt bostadsrättstillägg.

Här bor du i en trivsam förening som godkänner juridisk person. Bostaden är nyproducerad med ett lummigt läge och närhet till både city och natur. Lägenheten har ett trevligt hörnläge och egen uteplats vid entrén. De stora fönstren ger ett rikligt ljusinsläpp och den lummiga utsikten utanför är fantastisk. Fastigheten ligger inbäddad i grönska och här njuter du av en långfrukost eller mysig lunch på den lilla uteplatsen.

Bostadens stora rum är välplanerat och här finns det plats för säng och vardagsrum. Köket är fräscht med vita köksluckor, rostfria vitvaror och snyggt fasat kakel. Här finns diskmaskin, inbyggnadsugn, mikro och spishäll. Intill köket vic fönstret finns en mysig matplats för ca 2-4 personer som också kan användas som vardagsrum. Badrummet är fräscht och smakfullt med klinkergolv i grått och kakel i vitt. Här finns både dusch med takdusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Siemens, handfat med kommod och spegelskåp.

Bostaden har ett genomgående snyggt laminatgolv, vitmålade väggar och vackra fönsterbrädor i natursten. Till lägenheten tillhör också ett förråd.

Lägenheterna i Brf Soldaten 14?16 blev inflyttningsklara under juni 2018. Föreningen består av 18 lägenheter samt två lägenheter med hyresrätt. Föreningen disponerar även över två komplementbyggnader som är inredda med både kök och badrum och finns till för medlemmarna att nyttja. Till varje lägenhet hör även en parkeringsplats.

Välkommen in på visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Saltsjö-Boo, Nacka, Saltsjö-Boo

Soldatvägen 16F

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.