Orminge, Saltsjö-Boo

Edövägen 7E

Såld
  • 3 rum
  • 66 kvm
  • Bostadsrätt

Kvadratsmart 3:a med balkong i söderläge och möjlighet till hemmakontor

Välkomna hem till Edövägen 7E i Aros bostads populära projekt O2.

Denna kvadratsmarta 3:a är det perfekta valet för den som söker ett modernt boende i ett naturnära område med utmärkta kommunikationer. Belägen i söderläge bjuder balkongen på härlig sol under större delen av dagen och skapar en fridfull oas att njuta av. Lägenhetens ytskikt är otroligt fräscha och välvårdade. Den smarta planlösningen gör det möjligt att skapa ett hemmakontor för den som behöver en plats att arbeta eller studera på. Lägenheten karaktäriseras av genomtänkt enkelhet och ett stilrent utförande. Klassiska material är valda för sin hållbarhet och beständighet liksom för att kunna åldras och bli vackrare med tiden. Bostaden har en genomgående och mycket trevlig planlösning med stora härliga fönsterpartier som skapar ett vackert ljusinsläpp samt en härlig balkong i söderläge. De sociala ytorna är inbjudande och här har du plats för soffgrupp och matplats. Lägenhetens öppna kök ligger centralt placerat i lägenheten. Köket är smakfullt inrett i vitt med gott om förvaring och matplats. I badrummet har du tvättdel med tvättmaskin och torktumlare.

Ett hemtrevligt kvarter med flervåningshus byggda i trä och endast 20 minuter från Stockholms innerstad. Här har man byggt sprunget ur tanken på trivsel, gemenskap och kvalitet. Husen och kvarteret ritas av det välrenommerade arkitektkontoret DinellJohansson. Husen är välbyggda och yteffektiva med levande rum som känns igen genom sina luftiga gröna gårdar. Husen är byggda i gedigna naturmaterial med både grundstomme och fasad gjorda i svenskt trä.

Det går lätt och fort att ta sig fram med kommunala färdmedel då Orminge Centrum utöver bra butiker och mataffärer är ett nav för busskommunikationen i området. Slussen nås på endast 20 minuter med motorvägsbussen. Runt området finns mycket natur och grönska att njuta av med mysiga promenadstråk. 5 minuters promenad bort finner du Glasbrukssjön med badmöjligheter.

Välkommen in på visning!

Mer om mäklarna