Orminge, Saltsjö-Boo

Edövägen 7E

Såld
  • 4 rum
  • 84 kvm
  • Bostadsrätt

Yteffektiv 4:a med två balkonger i soligt läge

Yteffektiv 4:a med två balkonger i soligt läge. Centralt läge med närhet till Orminge centrum och goda bussförbindelser.

Välkommen hem till detta perfekt boende för familjen. På en hög höjd strax intill ett grönområde nära Orminge centrum i Saltsjö-Boo ligger Edövägen med helt nybyggda hus. Ett hemtrevligt kvarter med flervåningshus byggda i trä och endast 20 minuter från Stockholms innerstad. Husen är välbyggda och yteffektiva med levande rum som känns igen genom sina luftiga gröna gårdar. Området konstrueras i gedigna naturmaterial med både grundstomme och fasad gjorda i svenskt trä. Klassiska material är valda för sin hållbarhet och beständighet liksom för att kunna åldras och bli vackrare med tiden.

Här bor du i en minst sagt välplanerad 4:a om 84 kvm med genomgående mattlackat ekparkettgolv och målade väggar. Lägenhetens stora vardagsrum ligger i öppen planlösning mot köket som går i smakfullt vitt med kromade handtag i läder. Badrummet håller mycket hög klass med sobra materialval och utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Gästtoaletten nås i anslutning till sovrummen. Sovrummen är rymliga där ett av dem har gott om plats för en dubbelsäng och de två mindre ca 120cm-sängar. I varje sovrum finns förvaringsmöjligheter och i lägenheten finns även en större klädkammare/ förråd för extra förvaringsmöjligheter. Bostaden har två balkonger där man alltså kan följa solen från morgon till kväll. Ljumma sommardagar kan man njuta av frukosten i söderläge och har även kvällssolen att njuta av på balkongen i västerläge.

Det går lätt och fort att ta sig fram med kommunala färdmedel då Orminge Centrum utöver bra butiker och mataffärer är ett nav för busskommunikationen i området.

En bostad ni absolut inte får missa. Välkommen hem!

Mer om mäklarna