Orminge, Saltsjö-Boo

Ornövägen 6

Såld
  • 2,5 rum
  • 70,5 kvm
  • Bostadsrätt

Ljust och naturnära i en trygg och välmående förening

Äntligen kan vi presentera en bostad på eftertraktade Solkullen! Det är väldigt sällan som lägenheterna här saluförs, vilket knappast är svårt att förstå. Därmed är detta en sällsynt möjlighet att ta vara på!

Här, på lugna Ornövägen strax intill Myrsjön, bor ni med närhet till allt ni behöver för en bekväm och aktiv vardag. Här välkomnas ni till ett insynsskyddat och rofyllt hörnläge i sydväst, vilket bidrar till en ljus och ytterst trivsam boendemiljö.

Denna socialt utformade lägenhet disponeras idag som en 2,5:a på 70,5 generöst tilltagna kvadratmeter. Lägenheten är i ett genomgående gott skick med nyrenoverade ytskikt i sobra kulörer och en god materiell standard. Här välkomnas ni av en rymlig hall med klädkammare i direkt anslutning. Vidare in når ni hjärtat av bostaden i form av det spatiösa vardagsrummet som ligger öppet mot det ljusa och välutrustade köket. Härifrån når ni ut på den väl tilltagna balkongen som med sitt västläge bjuder på gott om soltimmar och en trevlig utsikt över den intilliggande skogsdungen. Sovrummet ligger i ett hörn med fönster åt två väderstreck. Här erbjuds gott om plats för en dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter. Det helkaklade badrummet renoverades 2019 och är bland annat utrustat med tvättmaskin och torktumlare. I anslutning till hallen finns ett mindre rum som idag nyttjas som barnrum. Detta rum går även att nyttja som exempelvis klädkammare eller kontor. Till lägenheten hör dessutom ett rymligt vindsförråd.

Brf Solkullen utmärker sig med en mycket god ekonomi och en engagerad styrelse. Föreningen erbjuder de boende faciliteter som exempelvis cykelrum, soprum, en grovtvättstuga, grill- och lekplats. För närvarande finns parkeringsplatser i carport med gallergrind och hänglås tillgängliga för 425 kr/månad.

Här är det bara att flytta in och trivas från allra första stund! Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Mer om mäklarna