Kil / Insjön, Saltsjö-Boo

Kils gårdsväg 20A

Såld
  • 5 rum
  • 119 + 10 kvm
  • Bostadsrätt

Barnvänligt och naturnära

Välkommen till Kils Gård och ett trivsamt bostadsrättsparhus från 2016. På en lugn återvändsgata bor du här barnvänligt och naturnära med rekreation alldeles runt hörnet. Föreningen är del av en samfällighet med tillgång till bland annat bastu, lekplats och möjlighet till båtplats. Ett stenkast bort anordnas också söndagsfotboll med grannarna.

Huset är fördelat på två våningsplan där du på entréplan finner ett funktionellt Marbodalkök med full maskinell utrustning och utgång till stor uteplats på husets framsida. Vardagsrummet erbjuder ett fint ljusinsläpp, braskamin och utgång till ytterligare en uteplats. Hall med klinkergolv och god förvaring inklusive klädkammare. Stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. En trappa upp ryms hela fyra sovrum varav master bedroom med utgång till balkong. Badrum med dusch. Tomten erbjuder utöver uteplatserna också lekytor och ett stort isolerat förråd om ca 10 kvm samt uppfart med plats för två bilar.

På promenadavstånd når man Velamsund som med sina 700 hektar är ett av Nackas största friluftsområden. Velamsunds gård och restaurang Långa raden är ett populärt utflyktsmål såväl sommar som vinter. I närområdet finns också ridskola, kajakklubb, utegym samt golfklubb. I friluftsområdet finner man också det barnvänliga Velamsundsbadet med anlagd sandstrand. Områdets elljusspår bjuder på löpning på sommaren och längdskidor på vintern.

I området finns flertalet populära förskolor och skolor såsom Idunskolan (tvärs över gatan), Sågtorpsskolan, Myrsjöskolan, Vittraskolan och Orminge skola. Busshållplats knappt 400 meter från bostaden som bl.a. tar dig till Slussen på en dryg halvtimme.

Orminge Centrum ligger ca 10 minuter bort och här finns ett stort utbud av service som matbutiker, gymanläggningar, apotek, frisör och restauranger. Inte så långt från området finner man också Nacka Forum som med sina 150 butiker erbjuder ett brett utbud av shopping, caféer och restauranger. I närbelägna Gustavsbergs hamn, som är hjärtat av Värmdö, finns ett charmigt småstadscentrum, båthamn och anrik historia.

Mer om mäklarna