Källvägsområdet, Saltsjö-Boo

Tyrvägen 12B

Såld
  • 6 rum
  • 140 kvm
  • Bostadsrätt

Modernt parhus i familjevänligt område i obelånad bostadsrättsförening.

Varmt välkommen till denna fantastiska bostad! (Obelånad bostadsrättsförening med 100% soliditet)

Detta högklassiga parhus om 140 kvm i 2 plan erbjuder alla bekvämligheter du kan tänkas önska. De generösa sällskapsytorna i öppen planlösning gör det enkelt att umgås med nära och kära. Huset består av genomgående stilsäkra materialval, full maskinell utrustning, och de senaste tekniska lösningarna. De stora fönsterna släpper in rikligt med naturligt ljus och infällda spotlights skapar stämningsfull belysning kvällstid. Hela bostaden har genomgående enstavigt ekparkettgolv och klinkergolv som är behagligt varma tack vare vattenburen golvvärme på båda våningsplanen.

De lättskötta uteplatserna i öst och väst ger en plats i solen från morgon till kväll.

Bostaden ligger inbäddad i ett av Saltsjö-Boos mysiga villakvarter med promenadavstånd till såväl skolor som förskolor. Här har du även nära till Aborrträskets naturreservat som bjuder på fina promenadstråk och allehanda fritidsliv. Inte långt bort från hemmet finner du även populära badplatser, ridhus, segelklubb, lekplatser, pulkabacke samt trendiga restaurangen The Old Smokehouse för trevliga middagar i vacker miljö. Närheten till det generösa shoppingutbudet i Orminge centrum förenklar vardagen.

Att sedan få möjligheten att bosätta sig i en obelånad bostadsrättsförening med 100% soliditet, är i dagsläget en lyx få förunnat!

Välkommen hem!

Mer om mäklarna