Tandådalen, Sälen

Grå Byn 15F

Såld
  • 2 rum
  • 32 kvm
  • Bostadsrätt

31 kvm på entréplan med balkong i söderläge. 4+2 bäddar precis vid pisten!

Detta boende i Gråbyn är perfekt för dig som gärna står på skidorna hela dagen och värdesätter ski-in/ski-out läget till både pisterna & längdskidspår men där boendet i sig inte behöver vara jättestort till ytan. Här bor du med balkong i västläge invid Tandådalens anläggning med alla faciliteter bara ett stenkast bort. Unikt för just 15F är att den är högt belägen på området och med uteplats i fantastiskt läge med utsikt mot Hundfjället!

Här ryms allrum med kök, ett sovrum samt badrum med dusch och torkskåp. Sovrummet med 4 bäddar är praktiskt avdelat med garderober som en skiljevägg där en våningssäng finns i vardera del. I allrummet finns plats för bäddsoffa vilket gör det möjligt att sova upp till 6 personer i lägenheten.

Vid entrén finns eget låsbart skidförråd, på plan 2 finns bastu och gemensamt i föreningen erbjuds även tvättstuga.

Från ytterdörren är det 250meter till huvudbackarna och med en kort promenad på knappt 10 minuter så är du mitt i Tandådalens kärna med shopping, livs, caféer, restauranger och barer - kanske allt som kan tänkas behövas för att göra en fjällvistelse komplett.

Skid- & Badbussen tar dig vintertid till resten av fjällets anläggningar och med transportliften tar du dig till Hundfjället utan att du behöver knäppa av dig skidorna. Under barmarksperioden är utbudet av friluftsliv obegränsat. Här finns fina vandringsleder i omnejd och vill du ta dig ut på cykel finns det både vägar och stigar för alla typer av cyklister. Gillar du fiske finns det gott om tjärnar, sjöar och bäckar att pröva fiskelyckan i här uppe på fjället.

Tillträde enligt överenskommelse. Tillgång till v14 (påsk) kan ges.
Säljes möblerad med huvudinventarier förutom personliga tillhörigheter och dekorationer.
Lägenheten ligger på bindande uthyrning under 2023/2024 med Skistar men är uppsagt efter denna säsongen.
Lägenheten har även tidigare hyrts ut via SkiStar. Hyresintäkten mellan september 2022 till maj 2023 var på cirka 100 000kr varav 75 000kr utbetalt till ägaren.

För mer information och bokad visning kontakta SkandiaMäklarna Sälen.

Mer om mäklarna