Tandådalen, Sälen

Solbacken Tandådalen 29

Såld
  • 5 rum
  • 83 kvm
  • Bostadsrätt

Över 80 kvm i toppläge supercentralt på Tandådalen - uppvärmning inkluderat i avgiften!

Solbacken 29 är lägenheten som rymmer hela stora umgängeskretsen och tittar man på områdets belägenhet så är läget optimalt med bara några meter bort till allt som Tandådalen har att erbjuda såsom restauranger, nattliv, butiker, gym, caféer, skidskola etc och förstås, fantastisk skid- & längdåkning!

Solbacken ligger i direkt anslutning till anläggningen, precis intill Fjällhotellet och med knappa 200m till huvudtorget och barnområde så står du mitt i hjärtat av Tandådalens pister! Gångväg eller transportlift finns för att ta sig både hem till lägenheten igen och till Hundfjället. Invändigt i detta boende finns en generöst tilltagen storstuga med träpanel och målade väggar. Kökets matgrupp har plats för upp till 12 hungriga fjällgäster och detta är i öppen planlösning till soffhörnan vars fönster ger lägenheten ett fint ljus och dessutom utsikt mot Hundfjället. 29U ligger på bottenvåningen och tillåter föreningen det så skulle här finnas plats för att bygga en altan. Här skulle man då kunna sitta under soliga vårvinterdagar och varma sommarmånader i ett sydvästläge.

Lägenheten har totalt fyra sovrum á 8+3 fasta bäddar och i alla sovrummen finns garderober. Två fullständiga badrum med dusch finns och det större har tvättmaskin och bastu med plats för cirka 6 personer. Vid entrén är ett skidförråd och i hallen finns det gott om utrymme att hänga av sig. Som "grädde på moset" finns en smart skotorkslösning samt ett torkskåp.

MISSA INTE bostadens förinspelade videovisning med Ronja!

Lägenheten ligger på förmedling via Skistar och har tidigare år med i princip full beläggning ink sommar inbringat cirka 220 000kr/vinter varav 155 000kr av dessa är utbetalt till ägaren efter Skistars provision.
Vintersäsongen 2023/2024 har per oktober-2023 preliminära intäkter på 170 000kr varav 116 000kr utbetalt till ägaren. Vecka 10 är undanlagd för en ägare att använda.
Intäkter vintern 2022/2023 var cirka 145 000kr (ex sommar) varav cirka 101 000kr utbetalt till ägaren.

Lägenheten säljes med inventarier och köksgeråd. Ej vissa dekorationer eller personliga tillhörigheter.
Möjlighet till omgående tillträde.
Föreningen är en oäkta förening.
För bokad visning och mer information - kontakta Skandiamäklarna Sälen & ansvarig mäklare Ronja Renheim.

Mer om mäklarna