Tandådalen-Hundfjället, Sälen

Jossivägen 8B Andel B

Såld
  • 5 rum
  • 79 kvm
  • Bostadsrätt

Andel i parhus på Tandådalen-Hundfjället!

Med fantastisk utsikt över anläggningarna finns det nu möjlighet att förvärva en andel högst upp på Jossivägen med 3 vinterveckor kommande år!

Att förvärva andelar är ett bekvämt och smidigt sätt för dig att äga semesterveckor i fjällen samtidigt som du investerar för framtiden. Föreningen är välskött och bostadsrätten ingår i Brf Flatfjällsbyn 2. Samtliga 10 delägare innehar i snitt 5 veckor per år genom välbeprövat roteringsschema. Veckor 2023 är v2(vinter), v12(vinter), v23, v33, v41 och 51(vinter).

I denna del av ett parhus bor du med öppen planlösning mellan kök, matplats och allrum på entréplan. Våtutrymmen finns på varje plan och allrum med TV likaså. Lägenheten har 3 sovrum + extrasäng med totalt 8 bäddar. Här finns braskamin och utgång till balkong i söderläge som erbjuder en häpnadsväckande utsikt över både Tandådalen och Hundfjället. Då du befinner dig högt upp på området är även soltimmarna många och området är minst lika fint sommar som vinter.

För dig som föredrar längdskidåkning finns det skidspår cirka 200-300 meter bort i fantastisk naturmiljö. När det är dags att utforska skidområdena är både Tandådalen och Hundfjället mycket kompletta anläggningar med både alpint, längdskidåkning, skoteruthyrning, restauranger, butiker och nöjen. Vintertid kan du, genom ditt skipass, hoppa på Bad & Skidbussen som tar dig runt på hela fjällets skidanläggningar från norr till söder. Hållplatsen finns cirka 700 meter från bostaden. Till Sälens flygplats Scandinavian Mountains Airport är det cirka 15 km bilväg.

Avgift ink drift 12 000kr/år.
Inget förbud mot uthyrning finns.
Bytesdag söndagar 12.00.
Veckor att nyttja 2023 är v2(vinter), v12(vinter), v23, v33, v41 och 51(vinter). Se framtida veckor enligt schema under ''dokument''.

Kontakta Ronja på SkandiaMäklarna för mer information och bokad visning!

Mer om mäklarna