Tandådalen-Hundfjället, Sälen

Guldvägen 4A

REDO™
  • 5 rum
  • 104 kvm
  • Parhus
Utgångspris 4 800 000 kr
Månadsavgift: 4 231 kr/mån

Modern parhuslägenhet i guldläge mellan Tandådalen och Hundfjället

Boende med gångavstånd till två av Skistar Sälens mest uppskattade anläggningar! Hög standard, braskamin, sydvästläge och generös parkering. Perfekt för den stora familjen!

KOMMANDE - Välkomna till detta moderna parhus i ett guldläge mellan Hundfjället och Tandådalen. Här erbjuds en fräsch lägenhet i modern stil där ljust och stilrent mixas med mörkare toner av trä. Med sina 104 kvadratmeter och välplanerade ytor finns det gott om plats för alla, perfekt för det stora sällskapet då båda sovrum, allrum och badrum finns på vardera plan.

Bostaden är belägen i en bra förening med stabil ekonomi och har en centralt belägen adress. Du har gångavstånd till allt härifrån och dessutom finns det gott om kommunikationer i närheten, vilket gör det lätt att ta sig till och från både de övriga anläggningarna i Sälen men också flygplatsen, nöjen och livs.

Precis intill huset finns det flertalet parkeringsplatser tillhörande lägenheten och ett fristående förråd för cyklar, redskap etc. Invändigt erbjuds idag totalt 3 sovrum där alla rymmer dubbelsängar, 2 allrum, 2 badrum och en magisk uteplats i sydvästläge. Du har utsikt mot Hundfjällets pister och ljusinsläppen är goda samtidigt som du bor utan direkt insyn. Här finns också både bastu och braskamin som skapar en mysig atmosfär och känsla kanske framförallt under kallare månader.

För mer information och förhandsvisning, varmt välkommen att kontakta SkandiaMäklarna Sälen!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Tandådalen-Hundfjället, Sälen

Guldvägen 4A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.