Stöten, Sälen

Nedre Nordklint 4C

Såld
  • 4 rum
  • 59 kvm
  • Bostadsrätt

8 bäddar i ski-in/ski-out läge i Stöten!

I söderläge med pisterna som en tavla från storstugans fönster finns nu möjlighet att förvärva en av Brf Dalaviste bästa entréplanare! Hörnlägenhet med 3 sovrum där samtliga har fönster. Föreningen ligger precis intill Skidtorget i början av Stötens pistsystem och är ekonomiskt stabil med bundna lån framåt.

Nedre Nordklint 4C ligger på entréplan vilket gör det smidigare än någonsin att ta sig till och från backen. Både alpina pister, lift samt skoterled finns inom en radie av 50 meter och längdskidspår finns cirka 300 meter bort på Ranchentorget.

Storstugan har öppen planlösning mellan kök & vardagsrum och de stora fönsterpartierna ger både gott om ljusinsläpp samt som du hela tiden har utsikt ut mot pisterna och Stötens topp. Från altandörren tar dig ut till uteplatsen i solläge och det enda som finns mellan dig och pisten är föreningens innergård. Husen inger ett lyxigt och magnifikt intryck och lägenheterna har påkostade materialval. Vattenburen golvvärme från bergvärme + FTX finns och huset har dessutom betongbjälklag i betong. Tack vare optimal fördelning av rum och utrymmen har man i Nedre Nordklint 4C fått in hela 3 sovrum som utan problem rymmer 6-8 bäddar beroende på möblering och både sovrummen samt hallen har garderober. 2 toaletter erbjuds varav ett komplett med tvättmaskin, dusch och bastu.

Tillhörande finns både skidförråd och parkeringsplats.
Möjlighet till omgående tillträde.

För mer information och bokad visning kontakta SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna