Stöten, Sälen

Norrskensstigen 9A

Såld
  • 4 rum
  • 82,6 kvm
  • Bostadsrätt

82kvm i Stöten med enorm utsikt och ski-in/ski-out-läge!

Välkommen till vackra Norrskensstigen 9A, bostadsrätten som har allt en fjällentusiast brukar önska och skidlift precis intill området!

Lägenheten har rustik interiör med väggar i timmer & träpanel, 6 meters takhöjd och stora fönsterpartier i storstugan. I och med den öppna planlösningen mellan kök, matplats och allrum så kan hela familjen umgås på sin semester oavsett om man lagar mat eller tar det lugnt i soffan. Här finns totalt tre sovrum med upp till 9 bäddar samt badrum med kakel, klinkers och dusch på vardera plan. Badrummet på nederplan har dessutom bastu med plats för cirka 6 personer och tvättmaskin. I hallen finns dubbla torkskåp, pjäx/skotork och möjlighet för förvaring av ytterkläder.

Här bor du på ett relativt lugnt område med fjällvy så långt horisonten sträcker sig. Stötens pistsystem och den norska fjällkedjan syns både från storstugan och altanen. Natur, pister och fågelkvitter omringar dig nämligen på uteplatsen i sydväst-läge och samtidigt som du är en bit ifrån den centralaste pulsen har du liften från Kronoparken som passerar 70 meter från husknuten vilket gör att du glider ner till liften från lägenheten och kan ta dig till anläggningen utan bil. Lägenheten är inte bara ett trevligt boende med fantastisk utsikt, du befinner dig även på en av Sälenfjällens mest växande skidanläggning där flera av de expansionsplanerna för anläggningen är i riktning mot Norrskensstigen och dess grannområde. Både en sittlift, en ny toppstuga och nya pister planeras för Soltorget kommande.

Med Ronja kan du se på husvisningar hemifrån soffan - MISSA INTE den förinspelade videovisningen!

Möblemang och inventarier kan ingå enligt överenskommelse.
Säsongen 22/23 hyrdes ej lägenheten ut och ingen tvingande uthyrning på lägenheten finns i dagsläget.
Hyresintäkter för vintersäsongen 21/22 var 182 000kr varav 127 000kr utbetalt till ägaren. Då med 4 egna ägarveckor/tillfällen. Egna ägarveckor var då jul, del av v3, v8, del av v11.

Varmt välkommen att kontakta SkandiaMäklarna för mer information och visning!

Mer om mäklarna