Stöten, Sälen

Ranchen Lodge 302A

Såld
  • 4 rum
  • 66,2 kvm
  • Bostadsrätt

Fullt möblerad 4:a på Ranchen Lodge - Stöten!

Var redo när din favoritsäsong kommer - Stöten är en pärla i norra Sälenfjällen och klassas enligt många som Sveriges absolut bästa skidort!

66 yteffektiv kvadratmeter erbjuds här i en av Sälens populäraste anläggningar vars fjällnatur är minst lika vacker och givande sommar som vintertid. Brf Ranchen Lodge är en förening med god ekonomi och med välplanerade planlösningar där lägenheterna får ut otroligt mycket på sina kvadratmetrar. Dessutom är området en mix av natur, lugn och framtidstro. Etableringarna är flera och området har växt till ett av de områden som det satsats mycket på senare år. Lägenheterna ligger cirka 200 meter från Ranchliften som tar dig upp direkt till Stötentorget med affärer, restauranger och nöjesutbud. Längdskidspår och även snöskoter går att åka utan problem direkt från området.

Tre sovrum á 8 bäddar med två fullständiga badrum i kakel och klinkers + bastu och tvättmaskin finns här. Öppen planlösning mellan kök, matplats och TV-del ger optimala umgängesmöjligheter i storstugan och lägenheten säljes fullt möblerad med inventarier i gott skick. 302A ligger på entréplan med uteplats i söderläge mot pisterna. Intill lägenhetens entré finns skidförråd och bara en kort promenad från huset finns såväl längdskidspår som transportlift där skidvägen intill gör att du enkelt kan glida hela vägen hem till lägenheten igen. Dessutom planeras det för ytterligare en lift nordost om området bara några meter från Ranchen Lodges lägenheter. Till Sälens nya flygplats Scandinavian Mountains Airport är det cirka 19 kilometer.

Uthyrningsavtal ligger på lägenheten. Nyårsveckan, weekend v2, v9 sportlov samt påsk 6-16 april är undanlagt som ägarbokningar hittills.
Tidigare vintersäsong har hyrts ut för cirka 120 000kr utbetalt till ägaren vid 70% beläggning.
Lägenheten säljes fullt möblerad med inventarier och köksgeråd. Allt ingår förutom utemöbler, personliga tillhörigheter och dekorationer.

Mer om mäklarna