Stöten, Sälen

Ranchen Fjällbyplatån 203B

Såld
  • 3 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt

3 RoK i toppläge på Ranchen, precis intill liften!

Med både braskamin, bastu och uteplats i sydväst-läge saluförs nu en av Ranchen Fjällbyplatåns absolut bäst belägna lägenheter! Utsikten mot pisterna och Granfjällsstöten är fantastisk och tack vare hörnläget är ljusinsläppet magiskt. De varmare dagarna på året blir uteplatsen från storstugan som ett extra rum, här sitter du dessutom i lite enskildhet med sol både dagtid och under kvällens solnedgång.

Interiört har man valt att ta fram den moderna känslan av fjällstuga. I hall, kök och allrum har man använt sig av borstad, grå träpanel på väggar och i tak, vilket binder ihop rummen smakfullt och enhetligt. Storstugan erbjuder en öppen planlösning och man har verkligen nyttjat de 55 kvadratmeter smart, här ryms gäster och familj mer än väl. Totalt erbjuds 6 fasta bäddar + bäddsoffa. Master bedroom har dubbelsäng med fjällutsikt och andra sovrummet har 4 bäddar i våningssängar. Det finns två fullständiga badrum med dusch och både bastu, tvättmaskin och torkskåp.

Området Ranchen Fjällbyplatån och lägenheten 203B ligger 150 meter från liften/pistspåret och bara en kort promenad till längdspåret längre ner på området. Ranchliften tar dig direkt till Stötens huvudtorg - mixen av detta ger dig som vill åka skidor både på längden och tvären ett optimalt läge! Ranchliften är öppen fram till kl. 18:00 vilket gör att man kan ta sig till Stötens huvudtorg och kvällsåkningen utan problem.

Tillhörande lägenheten finns eget skidförråd samt parkeringsplats.
Säljes fullt möblerad till utgångspris med möbler och köksgeråd, förutom personliga tillhörigheter och dekorationer.

Lägenheten har legat på uthyrning via Stöten tidigare men är uppsagd efter säsongen så att en ny ägare kan göra som den önskar kommande år.
Intäkter vintern 2023/2024 var cirka 140 000kr varav 91 000kr utbetalt till ägarna. De har fått nästan allt uthyrt som de önskat.
Ägarveckor bokade 2023/2024 var öppningshelgen, nyårshelgen, v9 samt v14 (påsken).

Varmt välkomna att SkandiaMäklarna Sälen för mer information och bokad visning!

Mer om mäklarna