Stöten, Sälen

Varglyan 102

Såld
  • 5 rum
  • 80 kvm
  • Bostadsrätt

Inbjudande lägenhet för den stora familjen - balkong i söderläge!

Med låg månadsavgift finns det nu möjlighet att bo på hela 80kvm i topplägenhet där både rejält förråd och mindre uteplats också erbjuds. Varglyan 102 är byggd 1985 men renoverad 2018/2019 till en ljus och fräsch fritidsbostad i en av Sälens populäraste alpina anläggningar!

Du tar dig med skidor både till- & från lägenheten och tack vare en nybyggd pist på området glider du enkelt ner till närmsta lift där du sen tar dig till Skidtorget och hela Stötens utbud av pister. Denna ski/in-ski/out möjlighet är nytt för området och en del av Stötens stora plan för satsningar framöver.

Här erbjuds 10 fasta bäddar fördelat på 4 sovrum samt 2 toaletter varav ett fullständigt med dusch och bastu. Storstugan har halvöppen planlösning mellan kök och storstuga, samtidigt som man umgås i ena delen av rummet kan maten tillagas ostört. Vid matbordet som det ser ut idag finns 8+2 sittplatser och härifrån finns också utgång till balkongen i söderläge mot pisterna i ett trevligt solläge.

Skidförråd finns både vid entrédörren samt på markplan. Det nybyggda större förrådet har plats för cyklar, redskap, utemöbler etc.
Säljes fullt möblerad med möbler och köksgeråd i visningsskick förutom personliga tillhörigheter och dekorationer.
Tillträde enligt överenskommelse.

Lägenheten ligger på uthyrning via Stöten men är uppsagt efter säsongen 23/24.
Tidigare har en vintersäsong inbringat cirka 110 000-140 000kr varav 70 000-95 000kr utbetalt till ägarna, då med cirka 4-6 ägarveckor.

För mer information och bokad visning, varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

Mer om mäklarna