Stöten, Sälen

Nedre Ranchen Lodge 412A

  • 7 rum
  • 89 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 4 195 000 kr
Månadsavgift: 3 832 kr/mån

Nedre Ranchen Lodge 412A - Brf Fjällvyn Ranchen, Stöten

Här finner du en parhuslägenhet med noggrant utvalda materialval där man satsat på att få fram känslan av timmerhus i lägenheten. Med gedigen timmerpanel, breda knutbrädor och fönsterfoder är något som kännetecknar Fjällvyn. Den välplanerade och öppna planlösningen är anpassad för boendenas välmående där familj och vänner ligger i fokus. Kök och vardagsrum samspelar i en öppen planlösning utan avgränsande väggar. Här får du in maximalt med ljus från de stora fönsterpartierna som ger en känsla av att Fjällvyn är en del av vardagsrummet. Helkaklade badrum på entréplan och övervåning varav det ena med tvättstuga och bastu.

Arkitekterna har arbetat med planlösningen för att få in flera sovrum på ett genomtänkt sätt som ej tar över från de sociala ytorna. Här vill vi fokusera på det viktiga som familj, avkoppling och aktiviteter, därför är dessa sovrum välplanerade i sina storlekar och möjliggör totalt 8-10 bäddar i huset.

Ranchen i Stöten är ett nytt område. Här bor du endast en stenkast från Stötens längdskidspår och med hjälp av transportliften så tar du dig med enkelhet upp till Sälenfjällens bästa pister. Stöten har Sälenfjällens högsta fallhöjden på 370 meter och även Sälens längsta skidbacke på hela 3.06 km. Här finns backar som passar alla skidåkare, allt från mycket lätta, gröna backar till utmanande svarta pister. För dig som vill ge dig ut i längdspåret finns 45 kilometer längdspår för både klassiskt och skate, varav 3 kilometer är elljusspår. Vid fjällets vänstra del, vid Soltorget, ligger barnområdet med aktiviteter och enklare backar.

Kontakta mäklare vid intresse!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Stöten, Sälen

Nedre Ranchen Lodge 412A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.