Stöten, Sälen

Ranchen Fjällbyplatån 212C

Såld
  • 4 rum
  • 70 + 10 kvm
  • Bostadsrätt

Etagelägenhet med 70+10 generösa kvm på Ranchentorget. Bastu, braskamin och balkong!

Ranchen Fjällbyplatån 212C ligger så gott som ostört intill längdskidspåret. Med 200 meter till Ranchliften som tar dig de cirka 700 meterna till Stötens huvudtorg knyts anläggningen ihop med bostadsrättsföreningen så även det alpina finns nära tillhands. Skidvägen vid liften gör att du enkelt kan glida hela vägen hem till lägenheten igen.

Här erbjuds ett fritidsboende i en av Sälens populäraste anläggningar vars fjällnatur och skidbackar är högt uppskattade av fjällentusiaster!

Kvadratmetrarna är fördelade mellan två etage där båda våningarna binds samman av den fantastiska takhöjden från storstugan som har öppet upp till nock. Här finns kök, braskamin och stora fönster. Vidare på entréplanet finns två sovrum och badrum med bastu & tvättmaskin. En trappa upp finns ytterligare ett helkaklat badrum med dusch samt ett stort allrum med utrymme/möjlighet till två sovalkover eller så mycket sängplatser/förvaring/allrum som önskas.

Balkongen är placerad i ett sydost-läge vilket ger sol hela förmiddagen. Tillhörande lägenheten erbjuds både skidförråd samt parkeringsplats.

MISSA INTE den förinspelade VIDEOVISNINGEN med Ronja!

212C är en nybyggd bostadsrätt uppförd 2021/2022. Lägenheten säljes möblerad till utgångspris.
Tillträde enligt överenskommelse.
Har hyrts ut under egen regi via AirBnB.

För mer information och bokad visning, kontakta SkandiaMäklarna Sälen!

Mer om mäklarna