Sälfjällstorget, Sälen

Olarsängen 110G

  • 5 rum
  • 88,3 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 4 195 000 kr
Månadsavgift: 4 892 kr/mån

Nyproducerad lägenhet på Olarsängen - Sälfjällstorget!

Med ett ostört läge vid Köarån, inte alls långt från gemytliga Sälfjällstorget och dess utbud av skidåkning, restauranger, nöjen och butiker ligger Brf Olarsfjällen. Här hittar man lägenheter med modern fjällkänsla, genomtänkt planlösning och materialval av hög kvalité

På bottenvåningen som också är entréplan kliver man in i hallen som rymmer torkskåp och plats för klädförvaring. Här finns tre rum, varav två sovrum, där det ena är lite större med walk in closet och plats för dubbelsäng. Det tredje rummet kan användas som tv-rum, kontor eller förråd men kan såklart inredas till ett extra sovrum om man så önskar. Det ena badrummet med WC, dusch och bastu samt tvättmaskin ligger också här på bottenvåningen.
På ovanvåningen finns master bedroom, badrum med WC och dusch, vardagsrum och kök med kamin i öppen planlösning. Taket är brutet upp till nock vilket ger en fin karaktär och rymd i rummet. Från vardagsrummet kliver man ut till en väl tilltagen altan sydväst-läge.

Från Sälfjällstorget når du hela Lindvallens pistsystem som i sin tur tar dig ända bort till Högfjället. Längdskidspår hittar du drygt 50m från lägenheten.
På Olarsängen njuter du av naturen och lugnet året runt, med fjället och skogen precis utanför dörren har du allt du kan önska även under barmarksperioden som cykling, vandring, löpning, fiske, svamp- och bärplockning!

Lägenheten säljs omöblerad.

Varmt välkommen att kontakta oss på SkandiaMäklarna i Sälen för mer information och visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Sälfjällstorget, Sälen

Olarsängen 110G

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.