Sälfjällstorget, Sälen

Vrilbacken 2C

Såld
  • 4 rum
  • 102 kvm
  • Bostadsrätt

Över 100kvm bostadsrätt i ski-in/ski-out på Sälfjällstorget

På Vrilbacken 2C behöver du inte kompromissa, här bor du precis vid pisten och bara en kort promenad till butiker, nöjen och trevliga restauranger på Lindvallen och Sälfjällstorget! Läget är optimalt för dig som vill bo riktigt centralt men ändå lite avskilt utan insyn tack vare husets placering på området.

Lägenheten är perfekt för den stora familjen som gillar att vara tillsammans samtidigt som möjligheten att gå undan och dela upp generationerna uppskattas. Lägenheten är idealisk för 8 personer men rymmer upptill 10 bäddar om så skulle önskas då det lyxiga sovrummet på loftet med sin generösa golvyta och högt i tak ger gott om plats. Entrén finns på markplan från föreningens innergård och på entréplanet erbjuds ett sovrum med dubbelsäng, badrum samt fullutrustat kök med utgång till en av lägenhetens tre balkonger. Efter middagsstöket kan man välja att gå en trappa upp till mellanplanet, här finns tv-rum med braskamin och möjlighet för avkoppling. Detta planet erbjuder ytterligare ett sovrum med totalt 4 bäddar och badrummet här har bastu. I vinklar och hörn har man hela tiden försökt att ge möjlighet till så mycket förvaring som möjligt. Uppe på loftet erbjuds idag ett master bedroom med gott om golvyta och högt i tak. Det här är en lägenhet väl värd att uppleva på plats!

På Vrilbacken och Sälfjällstorget bor du inte bara centralt vintertid. Under barmarksperioden slingrar sig cykelleden ned precis utanför lägenheten och pisterna intill förvandlas till en cykelälskares dröm vad gäller utbud av preparerade stigar! Hela fjället bjuder på fantastisk natur och härliga leder för vandring, löpning och cykling.

Tillträde enligt överenskommelse.
Säljes möblerad med inventarier enligt överenskommelse.
Lägenheten ligger på uthyrning via GuMo.
Preliminära kommande intäkter per 6/12 för säsongen 2023/2024 är vid 8 uthyrda tillfällen 169 000 kr varav 122 000 kr utbetalt till ägaren.

2021/2022 hyrdes lägenhet ut vid 13 tillfällen med totala intäkter på cirka 207 000kr varav cirka 150 000kr utbetalt till ägaren.
2022/2023 hyrdes lägenhet ut vid 12 tillfällen med totala intäkter på cirka 200 000kr varav cirka 145 000kr utbetalt till ägaren.

Observera att bilderna är tagna innan anläggningen öppnat för säsongen vilket gör att pisterna intill inte hunnit preparerats.

Varmt välkomna att kontakta SkandiaMäklarna Sälen för mer information och bokad visning!

Mer om mäklarna