Sälenstugan, Sälen, Sälen

Sälenstugevägen 10G

Såld
  • 3 rum
  • 65 kvm
  • Bostadsrätt

Central och pistnära andel på Sälfjällstorget!

I det kanske mest centrala läget som finns bland andelar i Sälen om man önskar fräscha lägenheter i pistnära och populära områden finns nu Sälenstugevägen 10 Andel G till salu. På 65 kvadratmeter fördelat på 2-plan har du här möjlighet att 4-5 gånger per år njuta av allt som Lindvallen och Sälfjällstorget har att erbjuda, sommar som vinter!

Denna andel ligger i övre huskroppen närmast backen vilket gör att du vintertid här bor så nära anläggningen & pisterna du kan komma och från Sälfjällstorget når du hela Lindvallens och även Högfjällets utbud av pister. Du har mysiga skridskobanan på torget strax nedanför dig och flertalet högklassiga restauranger och hotell inom en 200 meters radie. När suget för längdskidåkning kommer finns även de spåren med gångavstånd. På Lindvallen finns ALLT för stora och små. Om sommaren erbjuds vandrings- och cykelleder i massor. Pump tracks, aktiviteter, höghöjdsbana, paddelbana med mera. Äventyrsbad och bowling finns året om, likväl de flesta restauranger och butiker.

I entréplanets allrum kan du efter en dag på fjället varva ner vid en sprakande brasa i öppna spisen medan bastun värms upp på nedre plan. Storstugan har öppen planlösning mellan kök, matplats och soffhörna. Badrum, de två sovrummen med 4+1 bäddar, garderober och torkskåp finns på nedre planet. Andelslägenheterna är fullt utrustade med köksgeråd och möblemang. Det finns även ett låsbart förråd intill entrén där både cyklar och skidutrustning får plats.

Andel G har 2022 vecka 11, 20, 26, 38 & 50. 2023 vecka 7, 18, 25, 37 & 49.
Andelarna har ett rullande schema på 12 år (se andelsschema under dokument). Årsavgiften per andel är 5 000kr. I denna avgift ingår alla driftskostnader och löpande underhåll enligt föreningens underhållsplan.
De veckor som inte används kan hyras ut via Skistar. Tidigare uthyrningshistorik kan uppvisas i området och intäkterna är baserade på vilka veckor som infaller just det året samt vilka av de veckorna man som ägare väljer att vara där själv förstås. Ett år kan en andel exempelvis ha intäkter på 21 800kr på 4 veckor pga. alla veckor uthyrningsbara. Ett annat år kan intäkterna vara 5 000kr på 1 vecka pga. att endast 1 uthyrningsbar vecka inföll det året.

Observera att bilderna är tagna från en liknande lägenhet och mindre avvikelser kan förekomma.
Besök gärna föreningens välarbetade hemsida: www.brfsalenstugan.se

För mer information kontakta Skandiamäklarna Sälen!

Mer om mäklarna