Sälen, Sälen

Elljusvägen 16D

Såld
  • 3 rum
  • 75 kvm
  • Bostadsrätt

Elljusvägen, Sälens by.

Chans att förvärva helt nybyggd lägenhet centralt i Sälen!

I ett projekt sällan skådat i Sälens by har det på Elljusvägen under 2020 uppförts nya bostadsrätter i fantastiskt läge med utsikt över fjällen likt vad föreningsnamnet Brf Fjällblick antyder. Denna trea på Elljusvägen 16D med panoramafönster i söder erbjuder utgång till egen uteplats i solläge som är inbjudande både sommar- och vintertid. Ljuset badar över den öppna planlösningen mellan vardagsrum, kök och matplats och på de totala 75 kvadratmeterna finns det gott om plats för umgängesytor och förvaring. Intill entrén finns två sovrum och bostadens badrum är utrustat med tvättmaskin, förberedd för torktumlare och gjord i kakel och klinkers enligt dagens moderna standard.

Tillhörande lägenheten finns separat förråd och laddstolpe för elbil.
Lägenheten passar dig som både söker permanent- eller fritidsboende! 200 meter till förskola. 1 kilometer ner till Sälens by med skola, vårdcentral, matvarubutiker med mera. 6,5 kilometer till Lindvallen.

Besök gärna 3D-rundvandringen för att se mer av lägenheten. Kontakta SkandiaMäklarna för privatvisning, även dagar utöver annonserad visningsdag går bra.
Tillträde enligt överenskommelse.

Mer om mäklarna