Lindvallen, Sälen

Brandmossvägen 9D

  • 4 rum
  • 80 + 14 kvm
  • Bostadsrätt
Enligt ök 3 795 000 kr
Månadsavgift: 3 878 kr/mån

Ljus och öppen lägenhet med generös takhöjd i Lindvallen!

I ett aldrig tidigare uthyrt boende där slitaget är minimalt finns det nu möjlighet att förvärva 80kvm i centralt läge på Lindvallen!

Intrycket är ljust, luftigt och öppet. Takhöjden gör att även övervåningen känns minst lika stor och det är endast snedtak längts in i det som idag används som sovrum på övre plan. Lägenheten har totalt 4 sovrum, 2 allrum och 2 badrum med dusch.

Här samsas det ljusa & moderna med det rustika och tittar du på interiörvalen hittar du parkettgolv, kakel, klinkers, golvvärme samt kök från Marbodal. Denna välbyggda lägenhet stod klar 2021 och huset har mellanbjälklag av betong, FTX-aggregat och vattenburen golvvärme från fjärrvärme. Här har inget lämnats åt slumpen!

Det centrala läget i Lindvallen gör att Brandmossvägen är otroligt populärt både bland permanentboende och semesterfirare. Med gångavstånd till Gustavtorget, Experiumtorget & Sälfjällstorget har du ett stort utbud av restauranger, nöjen, butiker och aktiviteter. Du har också ICA Supermarket och Lindvallens nya handelsområde bara ett stenkast bort. Med Lindvallens backar ca 700 meter från lägenheten och längdskidspår precis intill behöver du inte kompromissa. Vill du njuta av SkiStars övriga anläggningar på fjället kliver du på Skid- & Badbussen precis vid infarten till området.

MISSA INTE - förinspelad videovisning med Ronja!

Lägenheten säljes fullt möblerad med undantag för personliga tillhörigheter.
Lägenheten har aldrig hyrts ut.
Kontakta SkandiaMäklarna för mer info och visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Media

Bilder

Planritning

Lindvallen, Sälen

Brandmossvägen 9D

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.