Lindvallen, Sälen

Gröna byn 505A

Såld
  • 2 rum
  • 35 kvm
  • Bostadsrätt

Ytsmart och otroligt smakfullt fjällboende intill Experiumtorget, Lindvallen!

Missa inte chansen att förvärva Gröna Byns stiligaste lägenhet, dessutom med stor altan!

Den här bostadsrätten har med stor omtanke förvandlats till ett riktigt mysigt boende för upptill 4 personer och har genuin lodge känsla med inslag från naturen. De lyxiga 35 m² är fördelade med kombinerat kök & allrum, sovrum med dubbelsäng samt badrum med WC och dusch. Allt bakom praktiska skjutdörrar för att maximera ytan till fullo. Genomgående exklusivare materialval och platsbyggda lösningar. Här har inget lämnats åt slumpen!

Då du här bor i en del av ett parhus är stugkänslan optimerad och intill entrén finns ett eget förråd. Längs söderläge sträcker sig en större terrass som erbjuder mycket trevligt häng - året runt!

Här är toppläget om du vill bo med gångavstånd till Lindvallens alla aktiviteter, butiker, restauranger och nöjen! Förutom att du under din vistelse snabbt kommer ut i pisten om du önskar, så bor du precis intill Lindvallens Cross-Country Arena som erbjuder både skate och klassisk längdskidåkning. Vill du upptäcka resten av fjället både vad gäller alpint och på längdskidor tar du någon av stolsliftarna upp till toppen alternativt hoppar på Bad - Skidbussen som (vintertid) tar dig genom alla Skistars anläggningar.

På sommartid bor du centralt mellan sommarskidbacke, cykeltrails, paddel- och rodelbanor samt Lindvallens utbud av nöjen. Dessutom har Gröna Byn Svansjön som nära granne med mysiga slogbodar, populär höghöjdsbana och ytterligare cykeltrails för stora och små.

Har hyrts ut i privat regi med intäkter på cirka 95 000kr - 115 000kr brutto per vinter.
December - februari 2024 har beräknade intäkter på cirka 120 000kr brutto.
Sommar & höst kan hyras ut för cirka 3 000 - 7 000kr/snitt/månad.

Lägenheten har genomgående renoverats mellan 2021-2023.
Både belysning (Plejd) och låssystem (Yale Doorman) finns installerat i lägenheten och kan med fördel styras från annan ort genom din telefon, om så önskas.
Kan säljas möblerad enligt överenskommelse.
Tillträde enligt överenskommelse!

Varmt välkommen att kontakta oss på SkandiaMäklarna i Sälen för kommande visningar och mer info!

Mer om mäklarna