Lindvallen, Sälen

Brandmossvägen 3A

Såld
  • 3 rum
  • 54,9 kvm
  • Bostadsrätt

Bo med gångavstånd till allt Lindvallen har att erbjuda!

Brandmossen är ett perfekt område för dig som vill bo snyggt och enkelt samtidigt som du uppskattar närheten till allt som Lindvallen har att erbjuda men också till Sälens by!

Här möts stilrena och ljusa materialval med mörk träpanel som smakfullt bryter av det ljusa och strama i inredningen. Brandmossvägen 3A ligger på entréplan med två sovrum (förslagsvis 6+1 bäddar), badrum med kakel/klinkers samt tvättmaskin, förråd intill entrén och parkering intill bostaden. Storstugans utformning gör att lägenhetens känns mycket rymlig tack vare den halvöppna planlösningen mellan allrum och kök/matplats.

Från Brandmossen har du gångavstånd till livsmedelsbutik och Lindvallens nya handelsområde samt Gustavstorget och Sälfjällstorget med skidliftar, butiker och restauranger. Samtidigt är det inte längre än 2 km till Experiumtorget med stort skidområde, butiker, äventyrsbad, nöjen och restauranger. Här finns också Lindvallens Cross-Country Arena som erbjuder både skate och klassisk åkning. Under vinterhalvåret passerar Skid- & Badbussen precis utanför Brandmossvägen, med den tar du dig smidigt vidare till resten av fjällets anläggningar.
Även under barmarksperioden finns det gott om aktiviteter i området. Lindvallen erbjuder klätterpark, sommarskidåkning, pump track, padel och mycket annat roligt. Hela fjället står öppet med fantastiska stigar och leder för vandring, löpning och cykling om man vill ut på ytterligare äventyr!

Boendet hyrs ut via SkiStar. Bindande avtal gäller till 30/4-24. Möjlighet finns att ta över avtalet med SkiStar för fortsatt uthyrning.

Varmt välkommen att kontakta oss på SkandiaMäklarna om du önskar boka en visning eller vill ha mer information!

Mer om mäklarna