Lindvallen, Sälen

Tjäderåsvägen 1C

  • 4 rum
  • 63 kvm
  • Bostadsrätt
3 300 000 kr
Månadsavgift: 2 190 kr/mån

72kvm golvyta på Tjäderåsvägen med 3 sovrum och egen uteplats!

Tjäderåsvägen 1C är en 63+9 kvadratmeter stor övervåning i Brf Lindvallen Hills 2 med ett väldigt trevligt naturläge! Trots att det är en övervåning har du nämligen här en fantastisk uteplats på markplan. Denna ligger mot skogsgläntan i ett relativt ostört läge och med sol hela dagen. Perfekt för grillkvällen, middagar eller när du bara vill ta morgonkaffet till soluppgången.

Här erbjuds en rymlig storstuga med öppen planlösning, generösa fönster och gott om sittplatser. Allt är smakfullt inrett med ljust laserad träpanel på väggar & i tak och som en extra touch, rustikt betonggolv. 3 sovrum finns och förutom möjlighet till 2 dubbelsängar finns utrymme för 4 bäddar ytterligare i och med de 2 våningssängarna. Lägenheten har 2 fullständiga badrum varav det ena med bastu. Tvättmaskin, torktumlare samt förvaring finns bakom skjutdörrar i hallen.

Två förråd generösa i storleken finns och gott om parkeringsyta precis intill bostaden.

Bostadsrättsföreningen erbjuder pool och utegym i området. När ytterligare aktiviteter önskas erbjuder Experiumtorget butiker, äventyrsbad, livs och restauranger endast 700m bort och kant i kant med området går både cykel- & vandringsleder. Dessutom är det endast 500 meter till populära Svansjön som numera är ett riktigt aktivitetsparadis med både klätterpark, ziplines, padel och bikepark. SkiStar maxar sommaraktiviteterna och nytt för i år 2023 är SummerSki, där du åker på artificiellt gräs med samma utrustning som du har i backen vintertid. Även Mountain Coaster och Mountain Tube är nya spännande aktiviteter och vill du cykla downhill så är det på Lindvallen du gör det.

När den alpina skidåkningen önskas så är det cirka 600 meter till närmsta lift, dock kan du från Tjäderåsen ta dig till Söderåstorgets skidbackar med hjälp av områdets transportband. Från Söderåsen når du sedan hela Lindvallens utbud av pister och längdskidspår. Skoterleden går precis intill föreningens område och tar dig ut på resten av fjällets leder. Hållplats för linjebusstrafik och Skid- & Badbussen finns precis vid infarten till området.

Med Ronja kan du se på visningar hemifrån soffan - MISSA INTE den förinspelade videovisningen!

Tillträde enligt överenskommelse. Säljes delvis möblerad.
Lägenheten hyrs ut privat.

Kontakta SkandiaMäklarna för mer information och bokad visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Media

Bilder

Planritning

Lindvallen, Sälen

Tjäderåsvägen 1C

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.