Högfjället, Sälen, Sälen

Dalripan 9D

Såld
  • 2 rum
  • 42 kvm
  • Övrigt

42kvm i ljus lägenhet med panoramavy mot Högfjällets pister!

Vill du bo på snösäkra Högfjället med yteffektiva kvadrat och bastu har du nu chansen att förvärva en bostadsrätt i populära Fjällfåglarna!

Dalripan 9D är en ljus och trevlig suterränglägenhet med entré och trädäck i syd-västläge där både storstugan och uteplatsen badar i sol årets varmare månader. Trots sina få kvadrat så ryms det i storstugan en riktig matplats för 4+2 personer, soffa och kök. Längre in i lägenheten finns sovrumsdel och badrum med bastu. Sovrumsdelen har 4 bäddar fördelat i en specialbyggd våningssäng, 4 garderober samt torkskåp.

Inom en radie av 400meter finns här pittoreska fjällboenden, Högfjällets skidanläggning, längdskidspår, skoterled och självaste Sälens Högfjällshotell. Just Högfjället är känt för sitt fantastiska snöklimat och välpreppade leder samtidigt som du delar av året finner ett lugn och en natur likt få andra ställen.
Under barmarksperioden finns många fina vandringsstråk och cykelleder att utforska i området. Här har Södra Kungsleden sin start precis mittemot hotellet bara ett stenkast bort från Dalripan 9D. Här kommer du att kunna njuta av alla årets årstider och skiftningar. Det är faktiskt få saker som är så stärkande som fjällen!

MISSA INTE att du med Ronja kan gå på förinspelad videovisning dygnet runt hemifrån!

Lägenheten ligger på uthyrning via SkiStar.
Vintersäsong 23/24 har haft bokningar på ca 20 tillfällen (weekends/veckor) med prel. intäkter på totalt cirka 116 000kr varav cirka 70 000kr utbetalt till en ägare. Utöver detta inbringade sommaren 2023 cirka 11 000kr.
En köpare tar över detta avtal.

Säljes möblerad med huvudinventarier.
Tillträde enligt överenskommelse.
För mer information och visning, kontakta SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna