Högfjället, Sälen, Sälen

Vråken 2

Såld
  • 3 rum
  • 59 kvm
  • Bostadsrätt

Boende på Högfjället i eget hus - minimalt belånad förening!

Njut av det fantastiska fjället året om - i snöparadiset Högfjället med vy både mot pister och fjällkammen ligger Vråken 2E. En mycket inbjudande, renoverad och välskött fristående bostadsrätt där känslan är så nära du kan komma ett eget hus i fjällen. Dessutom är föreningen minimalt belånad med låg avgift!

Med sina 59kvm är denna stuga enormt optimerad i planlösning men känslan är fortsatt rymlig, ljus och öppen. Storstugan har öppen planlösning med modernt kök, braskamin och utgång till uteplats i sydväst-läge. Badrummet är nyrenoverat med kakel & klinkers, tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Sju fasta sängplatser erbjuds fördelat på två sovrum, det ena ett Master bedroom med dubbelsäng och det andra med två våningssängar varav den ena med bredare underslaf.

Det är gott om utrymme för förvaring med stora garderober i båda sovrummen samt i hallen. Som pricken över i:et finns även en ytterligare separat WC.

Med skidbackar, längdspår, skoterleder, cykel- och vandringsleder precis vid området bor du här alldeles perfekt där mixen av avkoppling, aktiviteter och nöjen går hand i hand. Högfjället är ett av Sälens snösäkraste område och bara någon minuts promenad bort finns restauranger, barer, aktiviteter, bio och livsmedelsbutik.

Med Ronja kan du gå på videovisning hemifrån soffan - missa inte den förinspelade videovisningen!

Lägenheten har aldrig hyrts ut och ligger ej på bindande förmedling idag.
Tillträde enligt överenskommelse.
För mer information och bokad visning, kontakta SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna