Högfjället, Sälen, Sälen

Vråken 6B

Såld
  • 3 rum
  • 42 kvm
  • Bostadsrätt

Ljust & inbjudande fjällboende med 3 RoK, balkong & egen bastu!

Denna lägenhet är det perfekta boendet för ca 5 personer som vill vara nära Högfjället och Lindvallen! Hög standard, generös takhöjd i storstugan och egen balkong i söderläge blir pricken över i:et till en väl genomtänkt planlösning. Storstugan har ett fantastiskt ljusinsläpp och balkongen blir som en förlängning av rummet de soligare månaderna. Här hålls fräsch genomgående känsla och smarta lösningar gör att denna lägenhet inte bara är väldigt charmig och lätt att tycka om, utan erbjuder också väldigt yteffektiva kvadratmetrar.

Direkt i hallen möts du av optimerade förvaringslösningar, hjälmkrokar, pjäxtork etc. Badrummet har kakel/kliners och trots få kvadrat har man här både torkskåp och egen bastu. De två sovrum ligger i nordvästläge och har öppningsbara fönster. Totalt erbjuds med möbleringen idag 4+1 bäddar.

Beläget nära vandringsleder, längdskidpår, skoterled och alpina pister erbjuder lägenheten en idealisk plats för en mångsidig upplevelse i Sälen för hela familjen, sommar som vinter! Med närhet till natur och äventyr blir detta lilla hem en mysig bas för minnesvärda stunder i Sveriges populärast skidort. Både bilen & skotern kan parkeras precis intill boendet och tack vare din egna entré och parkering blir stugkänslan total. Du bor med bekvämligheten av att vara i en bostadsrättsföreningen, samtidigt som du bor i pittoreskt fjällområde med träfasad.

Från Vråken 6B är det cirka 150m till Bad & Skidbussens hållplats. 400m till längdskidpår och transportliften som går till Högfjället. Cirka 700meter gångväg till Högfjällshotellet med prisade restauranger, pianobar, nattliv, afterskier, skiduthyrning, biograf, livsmedelsbutik och mycket mer!

MISSA INTE den förinspelade videovisningen med Ronja!

Lägenheten har inte hyrts ut och ligger ej på bindande uthyrningsavtal utan kan disponeras som en ny ägare själv önskar.
Föreningen tillåter dock uthyrning.

Varmt välkommen att kontakta SkandiaMäklarna Sälen för mer information och bokad visning!

Mer om mäklarna