Erk-Olsmyran, Sälen

Erk Olsmyran 9C

Såld
  • 1 rum
  • 22 kvm
  • Bostadsrätt

Fristående bostadsrätt 5 minuter från Lindvallen, perfekt för 2-4 personer!

Vill du äga något smidigt och smart i Sälen så finns nu chansen att förvärva en mindre, fristående bostadsrätt i Norra Fjällvyn på Erk Olsmyran med bara 5 minuters bilväg till Lindvallen!

Allt du behöver ryms på 22,3 +12 kvm. På entréplan finns kök kombinerat med allrum samt helkaklat badrum med WC och dusch. Köket har integrerade vitvaror och går i en mörk nyans med en ljus stenskiva och stänkskydd. Allrummets generösa takhöjd gör att huset känns ljust och luftigt, det är också härifrån man tar sig ut till altanen i orört läge mot skogen.

Sovloftet med 12kvm golvyta är idag möblerat med dubbelsäng och förvaring/byråer får också plats om så önskas. Luft-luftvärmepump och golvvärme ger ett behagligt inomhusklimat när snön yr runt knuten.

Ostört med skogen och myren som omsluter området är du endast 3 kilometer från Lindvallen med allt från skidbackar, längdspår och upplevelsebad till hotell, butiker och restauranger. Skoterleden ligger bara ett stenkast bort och tack vare det välplanerade lednätet tar du dig till många av fjällets vackraste platser.
Under barmarksperioden väntar friluftsliv, fiske, cykling, vandring och löpning i alla dess former, här finns orörd natur i massor att upptäcka. SkiStar och Lindvallen har satsat på sommaraktiviteterna och erbjuder ett brett utbud med roliga, spännande aktiviteter för alla åldrar.

MISSA INTE den förinspelade VIDEOVISNINGEN med Ronja!

Tillträde enligt överenskommelse.
Bostaden har varit uthyrd på egen hand med en intäkt till ägaren på cirka 100 000 kr under december - april, säsongen 2022/2023.
Vintersäsong har i detta varit i princip fullbelagd. Utöver detta tillkommer potentiella intäkter under barmarkssäsongen. Sommaren 2023 hyrdes ut cirka 12 veckor.

Varmt välkommen att kontakta oss på SkandiaMäklarna för mer info och visning!

Mer om mäklarna