Erk-Olsmyran, Sälen, Sälen

Erk Olsmyran 8B

REDO™
  • 6 rum
  • 104 kvm
  • Parhus
eller bud 3 995 000 kr
Månadsavgift: 5 200 kr/mån

104 kvm med bastu och skotergarage på Erk Olsmyran, Lindvallen!

Den ljusa, unika träpanelen sätter sin prägel på bostäderna här på Erk Olsmyran.

På entréplan finns kök, storstuga, 2 sovrum och 1 badrum. Innanför badrummet finns husets teknikrum/tvättstuga som rymmer tvättmaskin, torkskåp och diskho för att förenkla rengöring samt torkning av utrustning och kläder.
Köket och storstugan är i öppen planlösning med ryggåstak och stora fönsterpartier. Köket som är utrustat med integrerad kyl/frys och diskmaskin, spishäll och ugn har svarta stilrena luckor. Braskaminen som är centralt placerad i storstugans mitt värmer gott efter en dag ute på äventyr.

De båda sovrummen på entréplan rymmer i dagsläget 2 sängplatser vardera. På ovanvåningen finns ytterligare 2 sovrum och en separat WC. Den lilla soffhörnan på ovanvåningen kan ge plats för fler sängplatser eller en liten tv-hörna om man så önskar.
Vidbyggt intll huset finns en stor bastu och ett förråd som är utformat för att kunna användas till skotergarage.

I Brf Norra Fjällvyn bor du på natursköna Erk Olsmyran, här njuter du av orörd natur och ostört läge. Längdskidspår och skoterled finns bara ett stenkast bort, det välpreparerade spår- och lednätet tar dig till fjällets allra vackraste platser.
Med närheten till Lindvallen som erbjuder allt från fin alpin skidåkning och längdskidspår till lekfull parkåkning i Lindvallen Snow Park har du mycket skoj att välja på. Utöver detta hittar du nöjen, restauranger, butiker, upplevelsebad och hotell i Lindvallen med omnejd.
Aldrig har närheten till natur, lugn och frisk luft varit enklare. På sommaren är cyklingen stor och lederna häromkring är många och varierande. Vill man vandra finns orörd natur i massor att upptäcka samt många fina rösade leder över hela fjället, totalt ca 200 km.

Varmt välkomna att kontakta oss på SkandiaMäklarna i Sälen för mer info och visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Erk-Olsmyran, Sälen, Sälen

Erk Olsmyran 8B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.