Sälen

Långtorpet 2M

Såld
  • 3 rum
  • 45 kvm
  • Bostadsrätt

Möblerad lägenhet på Långtorpet, Sälfjällstorget!

I enormt attraktiva Långtorpet finns nu ytterligare en möjlighet att skapa fjällminnen i generationer framöver i centralt läge nära både restauranger och skidåkning på Sälfjällstorget, Lindvallen!

Långtorpet passar både som fritidsbostad och som permanentboende och på sina 45 kvadratmeter har man en liten storstuga med nytt kök, matplats för sex personer och tv-del med bäddsoffa. Det lilla sovrummet med våningssäng kan med fördel göras om till kontor, förvaring eller vad som passar just dig bäst! Vitmålad träpanel och parkettgolv är genomgående i lägenheten och över soffan har man extra högt i tak. På loftet finns gott om golvyta för exempelvis två dubbelsängar eller ett master bedroom.

Skistar Sälen har gjort en historisk sommarsatsning med goda resultat och i centrum av allt detta hittar du Brf Långtorpet 1! Numera bor boende här inte bara centralt vintertid, utan också under de varmare månaderna. Här erbjuds restauranger, vandrings- & cykelleder samt hela Lindvallens & Experiums oas av aktiviteter. Med pisten cirka 200-300 meter bort och det anrika hotell Bügelhof endast några steg bort finns här närhet till såväl skidåkning som god mat och service. Tack vare barnområde, hotell, butiker och bra nöjesutbud har Sälfjällstorget blivit lite utav Lindvallens bultande centrum.

Lägenheten ligger ej på något bindande uthyrningsavtal. Möjlighet till omgående tillträde.
Säljes i förevisat skick med inventarier.

MISSA INTE BOSTADENS FÖRINSPELADE VIDEORUNDVANDRING!

För mer information och visning, kontakta ansvarig mäklare Ronja Renheim.

Mer om mäklarna