Sälen

Elljusvägen 16G

  • 2 rum
  • 56 kvm
  • Bostadsrätt
1 990 000 kr
Månadsavgift: 4 446 kr/mån

Lägenhet i Sälens by, 2 r.o.k med loft och stor balkong!

Just nu förbereder vi försäljningen av en ombonad och trevlig lägenhet i Brf Fjällblick!

Vill du bo centralt i Sälens by med underbar vy mot fjället och skog precis intill området så är Elljusvägen 16G definitivt något för dig!

Denna 2:a + loft har 56 välplanerade kvadratmeter och erbjuder ett master bedroom, ett helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare och en storstuga vars utsikt får de flesta att häpna. Kök och allrum vävs samman i öppen planlösning och både ljusinsläppet samt takhöjden här är fantastisk. Ovanför allrummet finns ett tillbyggt loft som kan användas för ytterligare sovplatser eller som extra sällskapsyta. På den stora balkongen i sydvästläge nås du av sol hela dagen samtidigt som du njuter av ostörd utsikt. Detta blir som ett extra rum till lägenheten och solnedgången härifrån är magisk.

Från Elljusvägen är du nära så gott som allt som Sälen har att erbjuda - 200 meter till förskola, 1 kilometer till Sälens by med skola, vårdcentral, matvarubutiker med mera. 3,5 kilometer till Sälenfjällens Golfklubb och 6,5 kilometer till Lindvallen som är närmsta alpina anläggning. Vintertid finns ett elljusspår bara 200 meter från lägenheten (spåras regelbundet). Under barmarksperioden är spåret perfekt för MTB-cykling, löpning och promenader, dessutom knyts det ihop med Vasaloppsspåret och idrottsplatsen Tjärnheden ovanför Vasaloppsstarten.

Tillhörande lägenheten finns separat förråd och parkering med elbilsladdare.

Lägenheten passar dig som söker permanent- eller fritidsboende. Lägenheten får dock endast hyras ut för långtidsboende, ej veckouthyrning.
Tillträde enligt överenskommelse.
Vill du veta mer redan nu? Varmt välkommen att kontakta oss på SkandiaMäklarna i Sälen!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Media

Bilder

Planritning

Sälen

Elljusvägen 16G

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.