Oxie

Svängedammsgatan 13

Såld
  • 5 rum
  • 110 kvm
  • Radhus

Påkostat och stilrent radhus på gavel!

Påkostat gavelradhus i två plan, nybyggt av Götenehus år 2016-2017. Ett hem där vardagslyx och praktiska detaljer förenas i stilfullt manér till en perfekt plats för familjen.
Uppfart för två bilar på framsidan samt en rymlig baksida med förråd, grönskande gräsmatta och ett fantastiskt trädäck i rakt västerläge, perfekt för avkopplande kvällar!
Närhet till natur och kommunikationer gör detta hem ännu mer attraktivt. Med endast en 3-minuters promenad når du närmaste busshållplats, medan Oxie tågstation ligger bara 20-minuters promenad eller en kort 5-minuters cykeltur bort. Cykelvägen till Malmö centrum tar bara 30 minuter!
För familjen finns gott om möjligheter till lek och rekreation. En minut bort ligger en park med lekplatser, hundrastgård och promenadstråk. Dessutom ger den lugna återvändsgatan en trygg miljö för barnen att leka på. Detta nybyggda hus är inte bara praktiskt, det är också hållbart. Med minimala underhålls- och värmekostnader.
Sammanfattningsvis är detta ett i princip underhållsfritt hem som bjuder in till en harmonisk livsstil. Det är den perfekta miljön för familjen att trivas och skapa minnen i. Välkomna till ert nya hem!

Mer om mäklarna