Frösäng, Oxelösund

Frösängsvägen 64

Såld
  • 3 rum
  • 79,5 kvm
  • Bostadsrätt

Trea i toppskick

På andra våningen ligger denna renoverade trerummare. Bostaden bjuder på 79,5 välplanerade kvm fördelat på två behagliga sovrum, fullutrustat kök från 2019, rymligt vardagsrum med plats för stor soffa, inbjudande entré med gott om förvaring och helkaklat badrum. Välkommen hem!

På andra våningen ligger denna renoverade trerummare. Bostaden bjuder på 79,5 välplanerade kvm fördelat på två behagliga sovrum varav ett med garderober. Fullutrustat nyrenoverat kök med vit kompositstenskiva och gott om förvaring i skåp och lådor, i köket finns även rum för matplats vid fönstret. Från köket finns utgången till den mysiga inglasade balkongen med trall som förlänger utesäsongen. Nyckelordet för hallen är "förvaring" Här finns gott om avhängningsyta med hallhylla, diskreta garderober med skjutdörrar som sväljer det mesta och även plats för byrå. Genomgående ytskiktsrenoveringar har gjorts i lägenheten med bland annat kök från 2019, nylagda golv, slipning av parkettgolv i vardagsrummet och bygge av garderober. Stambytt helkaklat badrum med tvättmaskin.
Förråd och matkällarförråd tillhörande lägenheten finns i fastigheten. I fastigheten finns även välutrustad tvättstuga att nyttja. Parkering finns att hyra, separat kö gäller. Här bor du i en välskött förening. Föreningen har gjort löpande underhåll på sina fastigheter och även installerat solceller på tak för att ge extra inkomst till föreningen. I övre Frösäng bor du i ett lugnt område med närhet till mataffär och naturområden. En bit bort finner du Oxelösunds vackra skärgård med naturreservat och badplats. 13 minuters bilfärd till Nyköping via E4an. Välkommen hem!

Mer om mäklarna