Frösäng, Oxelösund

Frösängsvägen 28

Såld
  • 4 rum
  • 93,5 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig fyra på första våningen med inglasad balkong!

En rymlig lägenhet på 93 kvm i lugna Frösäng med modernt kök, helkaklat badrum, stor inglasad balkong och stabil bostadsrättsförening.

Välkommen till denna charmiga lägenhet belägen i det lugna och populära området Frösäng. Med en total yta på 93 kvadratmeter erbjuder denna bostad generösa utrymmen och moderna bekvämligheter för dig att trivas i.

Vid ingången möts du av en rymlig hall som välkomnar dig hem med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Ett fullt utrustat modernt kök med bra förvaringsmöjligheter.

Lägenheten erbjuder flera rymliga sovrum, vilket ger gott om utrymme för familj och gäster att bo bekvämt. Det helkaklade badrummet är utrustat med både dusch och badkar.

En av höjdpunkterna med denna bostad är den stora inglasade balkongen, där du kan njuta av lugna stunder och vacker utsikt året runt. Balkongen blir en förlängning av ditt kök och erbjuder en trevlig plats för avkoppling och socialt umgänge.

Bostadsrättsföreningen är stabil med en välskött ekonomi, vilket ger dig trygghet och stabilitet i din boendesituation. Med närhet till grönområden, skolor, och goda kommunikationsmöjligheter blir detta en idealisk plats att kalla hem.

Kontakta oss för att boka en visning!

Mer om mäklarna