Centralt Oxelösund, Oxelösund

Sjögatan 4C

Såld
  • 2 rum
  • 59,5 kvm
  • Bostadsrätt

Modern tvårummare med balkong i välskött bostadsrättsförening.

Denna tvårumslägenhet erbjuder en välkomnande boendemiljö inom en välskött bostadsrättsförening. Med en total yta på 59,5 kvadratmeter passar denna bostad för olika boendebehov.

Vid entrén möts du av en rymlig hall med tillräckligt med förvaringsutrymme för jackor och skor, vilket bidrar till en organiserad hemmiljö från start.

Vardagsrummet är ljust och luftigt med stora fönster och en dörr som leder ut till en inglasad balkong. Här kan du njuta av utsikten och ljuset året om.

Köket är modernt och välutrustat med gott om förvaringsmöjligheter och plats för en matgrupp, vilket gör det till en trevlig plats för måltider och umgänge.

Sovrummet är lugnt och avkopplande med tillräckligt med plats för en dubbelsäng och en inbyggd garderob för klädförvaring.

Badrummet är funktionellt och stilrent med helkaklade väggar och alla nödvändiga bekvämligheter.

Bostadsrättsföreningen är välskött med en stabil ekonomi, vilket ger trygghet för de boende. Gemensamma utrymmen och faciliteter sköts regelbundet och hålls i god ordning.

Denna lägenhet erbjuder en praktisk och bekväm boendelösning i en lugn och trygg miljö. Med närhet till service, kommunikationer och grönområden är det ett attraktivt alternativ för den som söker en bekymmersfri boendemiljö.

Mer om mäklarna