Väster, Örebro

Ekersgatan 4B

Såld
  • 3 rum
  • 79 kvm
  • Bostadsrätt

Bo med grymt cityläge i bra planerad 3:a med balkong och genomgångsljus!

Varmt välkomna till denna mycket välplanerade 3:a högst upp i huset i populära Vasastan men genomgångsljus och balkong mot lugn innergård. Här erbjuds en rymlig balkong med förmiddagssol, fullutrustat kök med plats för matbord, två stora helrenoverade sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin, stort vardagsrum med plats för både soffgrupp, matsalsmöbler och arbetshörna samt möblerbar hall. Vardagsrummet kan man med fördel dela av vid behov av extra sovplats, med exempelvis rumsavdelare eller sängskåp.

Visste du att:

Föreningen har 41 garageplatser på 39 bostadsrätter, separat kö tillämpas. Priset för garageplats är angenäma 270:- /månaden! Det betyder att alla lägenheter kan hyra minst varsin garageplats.

Föreningen har en god ekonomi med låga lån vilket ger dig som köpare en trygghet. En förening med god ekonomi är alltid positivt för dig som köpare inte minst under tuffare ekonomiska tider.

Föreningen har en trivsam innegård med tillgång till utemöbler och grillar, en oas mitt i stan.

Man har ett gemensamt avtal för hushållsel och bredband, vilket är mycket förmånligt för medlemmarna. De senaste åren har föreningen bytt fönster, tak, ventilation och säkerhetsdörrar. Till bostaden hör ett stort vindsförråd, ca 12 kvm. Det finns även cykelförråd, två tvättstugor och en innergård. Om du vill investera i en bostadsrätt som verkligen har potential är det här rätt lägenhet och rätt förening för dig!
Att Bo på Ekersgatan 4B ger ett perfekt cityläge med gångavstånd till såväl stadspulsen med dess utbud av restauranger, butiker och nöjen dessutom runt hörnet vilar Vasastan som erbjuder allt från små lokala butiker till mataffär, bankkontor, pizzeria mm.

Här bor du i den lilla staden mitt i stan. Mysiga gator, byggnader med historia och allt du behöver alldeles nära. Med cykel tar du dig på 10 min till Universitetssjukhuset och Stadsparken. I närområdet finner du mataffär (ICA Ekershallen), apotek, restauranger, kvarterskrogar, gym, blomaffär mm. I samma hus ligger det mycket uppskattade Helins surdegsbageri. På Ekersgatan 4 B bor du bekvämt och centralt; från ytterdörren tar det inte mer än 5 min att gå till Centralstationen och Slottet!

www.orebrohus9.se

Varmt välkomna att boka visning med oss på SkandiaMäklarna.
Passar inte visningstiden? Det löser vi ta kontakt med ansvarig mäklare Paola Ingeby mobil 070-732 01 04.

Mer om mäklarna