Väster Park, Örebro

Karlsgatan 32V

Såld
  • 5 rum
  • 123,5 kvm
  • Bostadsrätt

Utsikten över parken är minst sagt magisk! P-plats ingår, laddplatser finns.

Denna genomgående hörnlägenhet med fritt läge är både ljus, välplanerad och utsikten över parken är minst sagt magisk. P-plats ingår, laddplatser finns!

Du tar hissen upp till våning 3 på Karlsgatan 32V och redan i hallen välkomnar bostaden dig med ljus, rymd och kvalitet.
Denna genomgående hörnlägenhet med fritt läge är både ljus, välplanerad och utsikten över den stora , lummiga parken är minst sagt magisk. Vardagsrummet är väldisponerat och ger plats för både soffgrupp och matsalsbord vilket gör rummet extra trivsamt och användbart.
Lägenheten har idag fyra sovrum vilket gör bostaden ideal för en stor familj eller för att kunna erbjuda dina gäster ett eget rum när de hälsar på. Det stora badrummet är stilrent och snyggt med både dusch, tvättmaskin & torktumlare.
Hela lägenheten andas sober kvalitet och här kombinerar du bekvämt boende med rymd och slående vacker utsikt.
Med plats för hela familjen öppnar vi nu dörrarna till Karlsgatan 32V och denna smakfullt renoverade och fantastiskt detaljrika våning om 123,5 rymliga kvadrat där ljus bjuds i varje rum. Kvalitativa materialval och stilrena toner av idag samsas med genomgående parkett, takhöjd med rymd, tidsenlig planlösning, dubbla balkonger i söderläge, varav en är inglasad där man kan njuta av många fina solstunder. Sällskapsytorna är något utöver det vanliga med möjlighet att njuta av både bibliotek/allrum, vardagsrum och matplats. Köket är nyrenoverat med nya vitvaror.
Låt dina behov stå i fokus och din smak bli din vägledning. Addera där till ett optimalt planerat och nyare kök, ett stilsäkert badrum med tvätt faciliteter i form av egen tvättmaskin samt ett praktiskt och lika stilsäkert inrett gäst-wc. Här bor man dessutom i en stabil och sund förening en kort cykeltur från Örebro centrum och endast några stenkast från Svartån och dess härliga miljö. Ja, denna våning har helt enkelt det där lilla extra som gör ditt hem unikt!

Närhet till Allt:
Väster Park är känd för sin centrala och bekväma plats i staden. Du har allt du behöver inom räckhåll - matbutiker, skolor, vårdcentraler och restauranger. Med en kort promenad eller en snabb cykeltur tar du dig till stadens puls och allt dess utbud. Väster Park ger dig möjligheten att njuta av såväl stadsliv som närheten till grönområden längs Svartån.

Perfekt för Pendlaren:
För dig som pendlar är detta läge optimalt. Med en snabb anslutning till motorvägen samt närhet till både Centralstationen och Södra stationen blir din resa smidig och effektiv. Kollektivtrafik är lättillgänglig för enkel förflyttning.

Karlsgatan 32V erbjuder mer än bara en bostad - det är en plats där du kan känna dig hemma. Ett ombonat och välkomnande boende, där livet kan avnjutas i bekvämlighet.

Välkommen till ditt nya hem i Väster Park.

https://brfkastanjen.bostadsratterna.se/hem

Mer om mäklarna